Ana sayfa Sosyal Medya Cem Yılmaz’ın dizisi ‘Erşan Kuneri’nin setinden yapılan paylaşımlar heyecanı arttırıyor.

Cem Yılmaz’ın dizisi ‘Erşan Kuneri’nin setinden yapılan paylaşımlar heyecanı arttırıyor.

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü komedyen Cem Yılmaz ne yapsa olay oluyor. İzleyici Cem Yılmaz’ın, G.O.R.A. ve Arif V 216 filmlerindeki fenomen karakter Erşan Kuneri’den yola çıkarak çektiği diziyi merakla bekliyor.

Ezgi Mola, Necip Memili, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Zafer Algöz, Bülent Şakrak ve Çağlar Çorumlu gibi usta isimlerin yer aldığı ‘Erşan Kuneri’nin çekimleri tüm hızıyla devam ederken, dizi oyuncularının instagram hesaplarında, setten yaptıkları paylaşımlar merakı ve heyecanı daha çok arttırıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Uraz Kaygılaroğlu (@urazka)’in paylaştığı bir gönderi

Uraz Kaygılaroğlu’nun instagram hesabından paylaştığı bu video da izleyicide merak yarattı. Kaygılaroğlu, oyuncu arkadaşları, Çağlar Çorumu ve Bülent Şakrak ile birlikte yer aldığı bir  videoyu paylaştı. Videoya oyuncunun takipçileri ‘Bakalım bizi neler bekliyor’ tarzında yorumlarda bulundu.

Cem Yılmaz’ın dizisi ‘Erşan Kuneri’nin setinden yapılan paylaşımlar heyecanı arttırıyor. 11

Erşan Kuneri’nin 1970’lerin sonu ve 1980’lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin her bölümünde farklı hikayeler olacak. 8 böşümden oluşacak Erşan Kuneri’nin 2022’de Netflix’de yayına girmesi planlanıyor. Dizinin oyuncusu Nilperi Şahinkaya’da instagram hesabından aşağıdaki fotoğrafları paylaşarak, “‘Bunlar ne çekiyor ya?’ dediğinizi duyar gibiyim” yazdı.

Cem Yılmaz’ın dizisi ‘Erşan Kuneri’nin setinden yapılan paylaşımlar heyecanı arttırıyor. 12

Cem Yılmaz’ın dizisi ‘Erşan Kuneri’nin setinden yapılan paylaşımlar heyecanı arttırıyor. 13

Cem Yılmaz’ın dizisi ‘Erşan Kuneri’nin setinden yapılan paylaşımlar heyecanı arttırıyor. 14

Cem Yılmaz’ın dizisi ‘Erşan Kuneri’nin setinden yapılan paylaşımlar heyecanı arttırıyor. 15