Ana sayfa Sosyal Medya ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin setinde hummalı çalışma başladı!

‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisinin setinde hummalı çalışma başladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – ATV’nin ilgiyle izlenen dizisi ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi 4. Sezona bomba gibi girmeye hazırlanıyor. İlk 3 sezonda çok başarılı bir performans ortaya koyan dizinin hikayesinde büyük değişimler yaşanacak. 3 başrol oyuncusunun ayrılığının ardından dizi çok farklı bir rotada ilerleyecek.

Üçüncü sezonda 3 başrol oyuncusu; Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış ekipten ayrıldı. Yan rollerde ise; Nazan Kesal, Esra Dermancıoğlu, Melike İpek Yalova’nın ayrılıkları çok konuşuldu. Dördüncü sezonun başında ise Hande Soral da veda edecek. Ekip, yoğun geçen üçüncü sezonun ardından dinlendi ve yeniden sete çıktı. Dizide ‘Saniye’ karakterine hayat veren Selen Yeninci’nin instagram hesabından yaptığı paylaşımlar izleyicide heyecan yarattı.

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin setinde hummalı çalışma başladı! 10

Dizide canlandırdığı ‘Saniye’ karakteri ile fenomen olan ve sergilediği başarılı performans ile baş rollerden rol çalan bir yan karaktere hayat veren Selin Yeninci, “Sezonun ilk sahnesini çektik’ yazarak dizinin yönetmeni Evren Karabıyık ile fotoğrafını paylaştı.

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin setinde hummalı çalışma başladı! 11

Selin Yeninci, instagram hesabından, dizide ‘Cumali’ karakterini canlandıran Hakan Akyüz ile aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin setinde hummalı çalışma başladı! 12

‘Bir Zamanlar Çukurova’nın dördüncü sezonunda en büyük iş yeni transfer İbrahim Çelikkol’a düşüyor. Murat Ünalmış’ın canlandırdığı ‘Demir’ karakterinin eski okul arkadaşı olarak hikayeye dahil olacak olan ‘Hakan Gümüşoğlu’ karakteri, dizide her şeyi değiştirecek.

'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinin setinde hummalı çalışma başladı! 13

Çelikkol’un güçlü oyunculuk performansı ile yeni dönemde başrol olarak hikayeyi sırtlaması bekleniyor. Hakan, Demir ile yarım kalan hesabını görmek için Çukurova’ya gelecek ama Züleyha’nın başına dert açacak. İntikam ve ihtirasın dördüncü sezonu kaplayacağı dizide sürpriz aşklar da yaşanabilir. ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın yeni sezonu heyecanla bekleniyor ve başka yeni isimlerin de hikayeye katılması planlanıyor.