Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini Aile dizisinde çok beğenen, çok ünlü bir isim var!

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini Aile dizisinde çok beğenen, çok ünlü bir isim var!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Demet Akbağ, rol aldığı Aydınlıkevler isimli tiyatro oyunu ile Galatasaray Üniversitesi öğrencilerinden ödül kazandı. Gençlerden gelen ödülün kendisi için çok farklı ve özel olduğunu da ifade eden Demet Akbağ, gençlere hitap etmeyi de ayrıcalık olarak ifade etti.

Demet Akbağ, “Benim genç seyirci kitlem var, bu beni çok mutlu ediyor” açıklamasında bulundu. Yeni projeler geldiğini ve bir sürpriz yapabileceğini anlatan oyuncu, birçok teklif aldığını doğruladı.

Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisini Aile dizisinde çok beğenen, çok ünlü bir isim var! 7

Demet Akbağ, “Bir sürpriz olabilir, bir sinema filmi. Şu anda isim verebileceğim bir şey yok ama hazırlıklar var. Ama yaza ya da yaz sonuna bir film olabilir. Oyun var zaten, bu sene çok fazla turne yapacağız. Haziran, Temmuz, Ağustos sürekli oyun ile turnedeyiz. O yüzden de uzun bir tatil yok” açıklamasında bulundu.

Televizyonda yayınlanan projeleri takip ettiğinden bahseden Demet Akbağ, Aile dizisinden de bahsetti.

Show TV’de salı akşamları yayınlanan, Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın başrolünde yer aldığı Aile dizisi hakkında ise ünlü oyuncu şöyle konuştu:

“Kıvanç’ı seyrediyorum, Serenay’ı seyrediyorum. Her şeyden haberdarım. İkisi çok da yakıştılar, çok da güzel bir proje olmuş. Seyrediyorum onları, seviyorum. Televizyon, sinema filmi olmadığı zaman, tiyatro her gün olmadığı için televizyon izlemeye vakit bulabiliyorum.”