Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde şok üstüne şok, üst üste 5 oyuncuda aynı sorun çıktı!

Kardeşlerim dizisinde şok üstüne şok, üst üste 5 oyuncuda aynı sorun çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanacak olan Kardeşlerim dizisinin 8 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelmeyeceğinin ortaya çıkması hayranları bir hayli üzdü. Bu kararın alınmasının altında yatan neden ise sağlık sorunları olarak öne çıkıyor.

Kardeşlerim dizisi çok başarılı bir çıkış yaptığı 2021 yılını geride bıraktı. Dizinin hem genç hem de tecrübeli isimleri bir hayli ilgi çekti. Ödüller de kazanan oyuncuların sosyal medyada yüksek etkileşimler elde etmesi de dikkatlerden kaçmadı.

En iyi dizi de seçilen Kardeşlerim’in ekran yolculuğuna kısa bir ara verme zorunluluğu ortaya çıktı. Çünkü dizinin ekibindeki koronavirüs vakalarına üst üste yenileri ekleniyor…

Kardeşlerim dizisinde şok üstüne şok, üst üste 5 oyuncuda aynı sorun çıktı! 8

Önce Ömer karakterini canlandıran Yiğit Koçak’ın koronavirüse yakalandığı ortaya çıktı.

Ardından Doruk olarak izlediğimiz Onur Seyit Yaran aynı şanssızlığı yaşadı. Şimdi ise 3 yeni ismin daha koronavirüse yakalandığı bilgisi paylaşıldı.

Dizide Asiye olarak izlediğimiz genç oyuncu Su Burcu Yazgı Coşkun’un da koronavirüse yakalandığı testler sonrasında netleşti.

Kardeşlerim dizisinde şok üstüne şok, üst üste 5 oyuncuda aynı sorun çıktı! 9

Usta oyuncu Celil Nalçakan da Akif karakteri ile hikayenin en kilit isimlerinden birisi oldu. Oyuncunun da koronavirüse yakalanması kendisi adına büyük talihsizlik olarak değerlendirilebilir.

Ayrıca genç oyuncu Eren Ören’in de yine testinin pozitif çıktığı setten gelen haberler arasında bulunuyor.

Üst üste beş oyuncunun koronavirüse yakalandığı dizinin çekimleri de durduruldu. Cihan Şimşek’in de aynı akıbete uğrama ihtimali var ama ikinci testinin sonucu bekleniyor.

Vakaların üst üste yaşanması ve sette de çalışmaların durdurulması Kardeşlerim dizisinin yeni bölümlerinin ne zaman yayınlanacağı konusunu da akıllara getirdi.

8 Ocak’ta ekranda yer almayacağı netleşen Kardeşlerim, 15 Ocak Cumartesi akşamı da yayınlanmayabilir.