Ana sayfa Dizi Haberleri Ezgi Şenler ile Oktay Çubuk yeni dijital dizi Sürgünler’de başrolü paylaşacak!

Ezgi Şenler ile Oktay Çubuk yeni dijital dizi Sürgünler’de başrolü paylaşacak!

tarafından ker_def

tabii’nin Yeni Orijinal Dizisi “Sürgünler” Sete Çıkıyor

TRT’nin dijital platformu tabii, heyecan verici yeni projeler sunmaya devam ediyor. Bu projelerden biri olan tabii orijinal dizisi “Sürgünler”, izleyiciyi 2. Dünya Savaşı yıllarına götürüyor ve bir komplo sonucu hapse atılan Halil’in hikâyesini anlatıyor.

Genç kuşağın yetenekli isimleri Oktay Çubuk ve Ezgi Şenler’in başrollerini paylaştığı “Sürgünler”, izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Barış Erçetin’in yönetmen koltuğunda oturduğu tabii orijinal dizisinde, Oktay Çubuk ve Ezgi Şenler, yolları cezaevinde kesişen Halil ve Meryem karakterlerine hayat verirken, cezaevinin acımasız müdürü Vural karakterini ise başarılı oyuncu Serdar Orçin canlandırıyor.

Dizinin özgün hikâyesi Selen Mert Taşkın’ın kaleminden çıkarken, senaryosu ise Volkan Sümbül tarafından yazıldı.

  1. Dünya Savaşı yıllarında geçen “Sürgünler”, büyük bir aşiretin varisi olan Halil’in bir komplo sonucu Sinop Cezaevi’ne sürgün edilmesini, gerçeği ortaya çıkarmak ve intikam almak için buradan kaçma mücadelesini konu alıyor.

Cezaevinin idealist doktoru Meryem ile yollarının kesişmesi, olayları daha da karmaşık ve sürükleyici bir hâle getiriyor.
tabii’nin yeni orijinal dizisi “Sürgünler”, tarihî ve duygusal derinliği olan bir hikâye sunarken güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çekici senaryosuyla da izleyicileri ekrana kilitlemeyi hedefliyor.

Ön hazırlıkları son aşamada olan bu benzersiz yapım, yakında tabii’de izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.