Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Ceren Moray, Ushan Çakır ve Yağız Can Konyalı, Blu TV projesinde buluştu!

Ceren Moray, Ushan Çakır ve Yağız Can Konyalı, Blu TV projesinde buluştu!

tarafından ker_def

BluTV, seçkisine yeni özel yapımı ‘Podacto Stüdyo’yu ekliyor. Ses teknolojisi ile tiyatroyu birleştiren bu disiplinler arası seri, 2 Kasım Salı akşamı Soho House İstanbul’da gerçekleşen özel bir etkinlikte ilk izleyicileriyle buluştu. Projenin tüm ekibinin bir araya geldiği davete sanat dünyasından pek çok ünlü isim de katıldı.

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin yeni içeriği ‘Podacto Stüdyo’, özel bir etkinlikte ilk seyircileriyle buluştu. Disiplinler arası bir seyir keyfi sunan ve pek çok ünlü oyuncuyu bir araya getiren projenin ekibi, 2 Kasım Salı akşamı Soho House İstanbul’daki ön izleme etkinliği ve partisine katıldı.

Davette, konuklar sesin görselleştiği ‘Podacto Stüdyo’nun bölümlerini izledikten sonra ünlü fotoğrafçı Muhsin Akgün’ün DJ kabinine geçmesiyle eğlenceli bir gece geçirdi.

Nisan Ceren Özerten ve Faruk Özerten’in yapımcılığında hayata geçen Podacto Stüdyo’da Türkiye tiyatrosunun en başarılı kalemlerinin oyunlarına ses veren Aslı İnandık, Ceren Moray, Emir Çubukçu, Sezin Akbaşoğulları, Ushan Çakır ve Yağız Can Konyalı, magazin mensuplarının karşısına geçerek bu özel projeye dair duygularını paylaştı.

İzleyicilere özgün bir tiyatro deneyimi yaşatacak olan ‘Podacto Stüdyo’nun tüm bölümleri 3 Kasım’dan itibaren sadece BluTV’de.

Podacto Stüdyo Hakkında: Sahne sanatlarının dijitalleştiği bu dönemde, yeni bir dinleme deneyimi sunarak Türkiye’nin en geniş dijital tiyatro arşivi olan Podacto’nun; ses tasarım dünyasının yaratım süreci görselleşiyor.