Ana sayfa Dizi Haberleri Kirli Sepeti dizisi iyi bir sezon geçirdi ama bu ikinci sezon hakkı getirmedi!

Kirli Sepeti dizisi iyi bir sezon geçirdi ama bu ikinci sezon hakkı getirmedi!

tarafından ker_def

Now televizyon kanalının bu sezon öne çıkan dizilerinden birisi de Kirli Sepeti projesi oldu. Dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu ve iyi bir hikayesi var. Ancak sosyal medyada son dönemde yapılan eleştirilere bakılır ise, hikayenin fazla uzun süre devam edemeyecek durumda olduğunu, en azından izleyicilerin şimdiye kadar yaşanan gelişmeler sonrasında dizinin geleceğine dair çok da ümitli olmadıklarını görebilirsiniz.

Kirli Sepeti dizisinde 28 bölüm geride kaldı. Pazar akşamları Teşkilat ve Yargı dizilerinin karşısında son yıllar içinde en güçlü direnç sergileyen yapımlardan birisi olan Kirli Sepeti dizisinin sezon sonunda final yapacağı ortaya çıktı.

Ayça Bingöl, Cansu Tosun ve Ceren Moray gibi güçlü kadın oyuncuları bir araya getiren dizinin 19 Mayıs’ta yayınlanacak olan 31. bölümü ile birlikte final yapacağı ortaya çıktı.

Gelişmelere bakınca Kirli Sepeti dizisinin çok iyi bir sezon geçirdiğini ancak hikayesindeki sorunlar nedeniyle ikinci sezon fırsatını son anda kaçırdığını söylemek yanlış olmayacaktır.

Dizi, 28. bölüm reytingleri ile bile tüm kişiler kategorisinde dördüncü olurken, AB ve ABC1 gruplarında ise beşincilikler elde etti. Ortalamanın biraz altında gerçekleşen reytingler, ekrandaki birçok diziden çok daha iyi durumda. Ancak bu bile Kirli Sepeti dizisinin bir sezon daha ekranda kalmasını sağlayamadı. Çünkü, genel izleyici yorumuna göre hikaye artık devam edemeyecek kadar sıkıntılı hale geldi.