Ana sayfa Sosyal Medya Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftine Avrupa yolu göründü!..

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftine Avrupa yolu göründü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti örnek gösterilen evlilikleriyle magazin dünyasının imrenerek baktığı çiftler arasında yer alıyor.

Çift geçtiğimiz yıllarda, özel hayatlarındaki mutluluklarını tiyatro sahnesine de taşıyarak Hanım& Efendi adlı oyunu izleyiciyle buluşturmuştu.

Tek perdelik Hanım & Efendi oyununu, Bülent Şakrak kaleme aldı. Oyunun afiş tasarımını ise Ceyda Düvenci yaptı. Oyunun yeniden Türkiye ve Avrupa’da tiyatroseverlerle buluşacağının haberini Bülent Şakrak instagram hesabından yaptığı paylaşımla verdi.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çiftine Avrupa yolu göründü!.. 7

Oyunun afişini paylaşan Şakrak, “Çok oturduk çok bekledik, yurt içi ve yurt dışı kavuşmalarımıza yeniden başlıyoruz, az kaldı!’ yazdı. Oyun Ekim sonunda Berlin’de açılış yapacak.

Ceyda Düvenci ve Bülent Şakrak çifti, oyun hakkında duygularını şu şekilde ifade etmişlerdi; “Kadın ve erkeğe, hepimizin başından geçen onlarca olaydan sadece bir kısmını kullanarak niyetimizi anlatmaya çalıştığımız, kendimize dışarıdan bakabilmeyi öneren, yemek kokularıyla iştahları kabarttığımız kadar ilişkilerimizi gözden geçirirken de damakta bir mutlu tat bırakmayı hedeflediğimiz bir seyirlik; Hanım & Efendi.”