Ana sayfa Sosyal Medya Cihangir Ceyhan, Kanal D dizisine doping etkisi yapacak!

Cihangir Ceyhan, Kanal D dizisine doping etkisi yapacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda Camdaki Kız dizisini konuşmaya devam edeceğiz. Nalan karakterinde Burcu Biricik’in yine harikalar yarattığı dizi, Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı isimli kitabından uyarlandı. Kanal D’nin geçen sezon çok başarılı çıkış yapan dizisi, bu sezona da damgasını vurmaya başladı.

Perşembe rekabetinde AB grubunda birinciliği TRT1’in Barbaroslar dizisine kaptırmayan Camdaki Kız, kendi izleyicisini ekran başına getirmeyi başarıyor… Dizinin yeni bölümlerinde yaşanacak önemli bir gelişmenin de detayları ortaya çıktı.

Hayri karakterinin yakında izleyicilerle buluşması bekleniyor. Bu karakteri Cihangir Ceyhan canlandıracak. Oyuncunun yaşadığı menajer krizinin çözülmesinin ardından anlaşma yapıldı. Hayri, yakında izleyicileri çok etkileyecek bir hikaye kurgusu ile Camdaki Kız’ın gidişatını değiştirecek.

Çukur dizisinin ardından Alev Alev’de izlediğimiz Cihangir Ceyhan, yine başarılı performansı ile göz dolduracaktır. Burcu Biricik’in partneri olmasını çok istediği oyuncu, kariyerinde önemli bir fırsat daha elde etti.

Camdaki Kız gibi kendisini kabul ettirmiş ve izleyicilerde karşılığı olan bir yapımda rol almak Cihangir Ceyhan’a önemli kazanımlar sağlayacaktır.

Feyyaz Şerifoğlu, Tamer Levent, Devrim Yakut, Enis Arıkan, Nur Sürer, Şerif Erol, Hande Ataizi, Selma Ergeç, Tuğrul Tülek, Engin Şenkan gibi ünlü isimlerin arasına katılan Cihangir Ceyhan, dizide doping etkisi olacak.

Hikayenin Hayri kısmı o kadar çok merak ediliyor ki, Camdaki Kız hayranları karakterinin gelişini heyecanla bekliyor.

Hayri konusunda 11. bölümde küçük bir mesaj verildi ve bu durum karakterin yakında hikayeye dahil olacağını gösterdi. Hayri gizemi ortadan kalkınca Camdaki Kız’ın hikayesi çok daha güzelleşecek.