Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Savaşçı bitti ama Seyfi karakterinde Şahverdi Ali Eren dizide kendi hikayesini kendisi yazdı!

Savaşçı bitti ama Seyfi karakterinde Şahverdi Ali Eren dizide kendi hikayesini kendisi yazdı!

tarafından ker_def

Savaşçı dizisi ilk 4 sezonluk büyük başarısının ardından Nisan ayında yeniden ekranlara geldi. Fox TV’de yayınlanan dizi ne yazık ki, beşinci sezonda beklenen ilgiyi görmedi. 10 bölüm süren beşinci sezonun ardından dizinin yayın hayatı sona erdi.

Savaşçı dizisinde Seyfi karakterine hayat veren Şahverdi Ali Eren ise büyük bir kazanım elde etti. Dizide teröristlere yardım eden birisi olarak ilk kez ortaya çıkan Seyfi karakteri daha sonra bambaşka bir kimliğe büründü.

Hikayede devletin tarafına geçen ve teröristler ile olan mücadelede görev alan Seyfi, ayrıca doğaçlama performansıyla da dizi hayranlarının en dikkatini çeken isim oldu.

Şahverdi Ali Eren, katıldığı Dokun Hayata isimli programda dizideki bu fırsatı kendisinin nasıl yarattığını anlattı. Karakter ilk başladığı şekilde kalsa 6-7 bölüm sonra hikayede olmayacağını gören oyuncu, yönetmen Murat Saraçoğlu’nun verdiği izin ile doğaçlama performansı sergiledi.

Bu performans çok beğenilince de Seyfi karakteri hikayede uzun süre yer aldı ve Şahverdi Ali Eren de kendi başarı hikayesini yazmış oldu.

Savaşçı bitti ama Seyfi karakterinde Şahverdi Ali Eren dizide kendi hikayesini kendisi yazdı! 7

Oyuncu, programda diziyle ilgili şu açıklamaları yaptı: “Öncelikle kötü karakter dediğimiz, anlatılan hikayenin karşı görüşü yani anti karakter olarak projeye dahil oldum ve 6-7 bölüm sonrasında öldürüleceğimi biliyordum. Özellikle söylenmese bile oradaki hikaye çoğu zaman böyle sonuçlanır. Ancak yönetmenimiz Murat Saraçoğlu’nun bana doğaçlama yapmam konusunda izin vermesiyle hikayem de orda başladı.

İlk olarak gülüş yani normalde ben öyle gülmüyorum ancak karakterin gülüşünü annemden aldım ve bu da yönetmenin çok hoşuna gitti. Sonrasında yavaş yavaş doğaçlamalarla ilave espriler yaptım, oradaki o ayrıntıyı ve farklılığı gören değerli senaristlerimiz benim üzerime tekrar komik sahneler yazılmaya başlandı.

Daha sonrasında ise bir sahneyi duygusal şekilde oynayarak duygusal derinliği de ortaya çıkardım, kötü karakter olmasına karşın duygusal derinliği senaristler ve yönetmene vermemden dolayı biraz bu yöne doğru evrilmeye başlandı. Seyfi’nin devam edebilmesi için kırılma noktası gerçekleşti ve Seyfi iyi tarafa doğru döndü. “