Ana sayfa Dizi Haberleri “Çoğunu kaçırdım!” Hazal Kaya’dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu fotoğrafı ve itirafı!

“Çoğunu kaçırdım!” Hazal Kaya’dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu fotoğrafı ve itirafı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Türk dizi tarihine damgasını vuran yapımlardan birisi olan Aşk-ı Memnu dizisi, 2008-2020 yılları arasında yayınlanmış ve sonrasında da defalarca kez tekrarları ekrana gelmişti. Dizi, aradan geçen 11 yıla karşın hala dün gibi hatırlanıyor. Ünlü isimleri bir araya getiren dizinin ekran macerası 79 bölüm sürmüştü.

Beren Saat, Kıvanç Tatlıtuğ, Selçuk Yöntem, Hazal Kaya, Nur Fettahoğlu, Zerrin Tekindor ve Nebahat Çehre gibi isimleri bir araya getiren dizi, aynı zamanda sektöre de adeta yön vermiş, sonrasında gelen dizilerde aynı özen aranmıştı.

Kıyafetleriyle podyumda gibi görünen kadın oyuncular, dizinin mekanları, çekim kalitesi çok konuşuldu. Reşat Nuri Güntekin’in aynı adlı romanından modernleştirerek gününüze uyarlanan diziyi hala konuşuyor ve hatırlıyoruz.

Hatta dizinin final yaptığı ve finalde Beren Saat’in oynadığı Bihter’in ölmesiyle o tarih, her yıl Bihter’i anma günü olarak da fanlar tarafından hatırlanıyor sosyal medyada.

İzleyiciyi bu kadar etkileyen bir iş, doğal olarak oyuncular için de kariyerlerinde bambaşka bir yerde duruyor. Hazal Kaya da bu isimlerden birisi.

O yıllarda henüz lisede okuyan ve üniversite sınavına hazırlanan oyuncu, yeterince içinde bulunduğu bu önemli projenin tadını çıkaramamaktan yakınıyor.

Kaya, instagram sayfasından kısa bir süre önce aşağıdaki paylaşımı yaptı. Oyuncu, dizideki rol arkadaşlarıyla poz verirken kahkahalarla güldükleri o anlara gönderme yaptı ve “”Dünden beri bu fotoğrafa bakıp duruyorum. Ufacıktım. Çok zor geliyordu bir süre şey, keyfini çıkarabileceklerimin çoğunu kaçırdım galiba bu yüzden… Neler öğrendim, çok zorlandım, yoruldum ama hep çok sevdim. Sadece fotoğraftaki şahanelikleri değil, oraya ait herkesi ve her şeyi. Çok da eğledik bu arada fotoğrafta görüldüğü üzere. Baktıkça özlüyorum o zamanı. İyi ki bir araya gelmişiz. Sizsiz olmazmış” notunu düştü…

 

"Çoğunu kaçırdım!" Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu fotoğrafı ve itirafı! 8

"Çoğunu kaçırdım!" Hazal Kaya'dan yıllar sonra gelen Aşk-ı Memnu fotoğrafı ve itirafı! 9