Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakteri Firdevs Yöreoğlu, bu sefer Hande Ataizi’ni gündeme taşıdı!

Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakteri Firdevs Yöreoğlu, bu sefer Hande Ataizi’ni gündeme taşıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bihter filminde herkesin gözü Hande Ataizi’nin üzerinde olacak! En son televizyon ekranında Camdaki Kız dizisindeki Cana karakteri ile dikkatleri çeken Hande Ataizi, tatil günlerini oğlu ile birlikte Bodrum’daki evinde tatil yaparak geçiriyor.

Eylül ayına kadar tatile devam edeceğini anlatan oyuncu, Bihter isimli sinema filminde rol almış ve Firdevs Yöreoğlu karakterinin canlandırmıştı.

Aşk-ı Memnu isimli dizi ile gündem olan Firdevs Yöreoğlu karakterinin Nebahat Çehre yıllar önce canlandırdı ve hala oyuncunun milyonlarca kişi tarafından hatırlanması da bu dizi ile gerçekleşti.

Aşk-ı Memnu dizisinin farklı bir dönemde film hali olarak öne çıkan Bihter projesinin çekimleri tamamlandı. Bihter filmi, izleyicileri 1900’lü yılların başına götürecek çok farklı bir proje.

Hikayede Firdevs karakterini canlandıran Hande Ataizi de çekimleri tamamladıklarını belirterek, “Güzel, çok güzel oldu. Bihter filmin adı. Hakikaten keyifle izleyebileceğimiz bir şey oldu” diye konuştu.

Aşk-ı Memnu dizisinin unutulmaz karakteri Firdevs Yöreoğlu, bu sefer Hande Ataizi'ni gündeme taşıdı! 7

Daha önce Firdevs karakteri ile milyonların ilgisini çeken Nebahat Çehre de rolün yeni sahibi Hande Ataizi’ni şu sözlerle övdü: “Güzel bulmuşlar, yakışır, bence başarılı olmuştur.”

Hande Ataizi adına Firdevs Yöreoğlu karakteri aslında zorluk taşıyan bir rol. Aşk-ı Memnu dizisinde bu karakteri popüler hale getiren Nebahat Çehre, çok etkili olmuş, önemli bir sınav vermişti.

Hande Ataizi de bu noktaya değinerek şunları söyledi: “Nebahat hanım zaten hakkını vererek, imzasını attı Firdevs’e. Ben de sineme yorumu olarak değişik bir şey çıkarttığımı düşünüyorum.”