Ana sayfa Sosyal Medya Esra Bilgiç’in yeni dizisindeki imajını ilk kez göreceksiniz! Kanunsuz Topraklar’dan müjdeli paylaşım!

Esra Bilgiç’in yeni dizisindeki imajını ilk kez göreceksiniz! Kanunsuz Topraklar’dan müjdeli paylaşım!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar’ın hazırlıkları uzun süredir devam ediyor. Gold Film’in dev bir prodüksiyonu olan dizi için İstanbul’da, 1940’ları yansıtan bir plato kuruluyor. Hikaye Zonguldak’ta geçmekte. Başrol oyuncuları ise Esra Bilgiç ve Uğur Güneş.

İmkansız bir aşkın iki kahramanı Davut ve Gülfem olarak izleyici karşısına gelecek olan Güneş ve Bilgiç’in ekran uyumu şimdiden merak konusu. Ramo dizisi final yapan Esra Bilgiç’in, dönem dizisindeki imajı ise merak konusuydu.

Uğur Güneş, geçtiğimiz günlerde Zonguldak’tan yaptığı paylaşımlarla, dizi için startın verildiğini de göstermiş oldu. Dizinin Zonguldak çekimlerinin ardından İstanbul’da çekimlere başlanması bekleniyor.

Bu arada son olarak Esra Bilgiç’ten gelen bir paylaşım ise, izleyiciye güzel bir sürpriz oldu. Bilgiç, kostüm provasından bir fotoğrafını paylaştı.

Dönem dizisi olması nedeniyle 1940’ların havasını yansıtan kıyafetlerle ekrana gelecek oyuncular. Bilgiç’in aşağıdaki paylaşımı büyük dikkat çekti.

Esra Bilgiç'in yeni dizisindeki imajını ilk kez göreceksiniz! Kanunsuz Topraklar'dan müjdeli paylaşım! 7

“Heyecan… İlk kostüm provası” notuyla yukarıdaki paylaşımı yapan oyuncu, hayranlarını da heyecanlandırdı. Gömleği ve fuları ile bir dönem kostümü denemesi yapan oyuncunun yeni dizideki imajı da biraz olsun görünmüş oldu.

Esra Bilgiç, daha sonra instagram hesabından aşağıdaki paylaşımı yaparak 1. bölüm senaryosunu okumakta olduğunu da gösterdi. Çekimlerin çok yakında başlayacağı da bu paylaşımlardan anlaşılıyor.

Gelelim diziyle ilgili ayrıntılara.. Mayıs sonunda çekimlerin başlayacağı belirtilen dizinin hikayesine yönelik detaylar da tv00’de Birsen Altuntaş’ın haberiyle ortaya çıktı.

Zülküf Yücel’in yazdığı hikayede Zolguldak’taki maden ocakları ana konu olarak öne çıkıyor. Gülfem karakterinde izleyeceğimiz Esra Bilgiç, Ramo’dan sonra yine etkileyici bir rolle ekranda olacak. Gülfem ile Davut’un imkansızlıklarla dolu aşk hikayesi dizinin öznesi konumunda.

Bir Zamanlar Çukurova’daki Yılmaz karakterinin ardından ise Uğur Güneş’i yeni dizide Davut olarak izleyeceksiniz. Ali Erkazan’ın ise dizide Davut’un babası Tahir olarak yer alacağı ortaya çıktı. Mine Teber de Davut’un annesi Mine olacak.

1940’lı yıllardaki Zonguldak’ta maden ocaklarında yaşananların gündeme getirileceği dizide Çukur’un bitişinin ardından Necip Memili’yi Ali Gelik isimli bir maden patronu olarak izleyeceksiniz.

Malik karakterindeki Murat Daltaban, bir başka maden şirketinin sahibi ve Gülfem’in de babası olarak dizide yerini alacak.

Uyanış Büyük Selçuklu ile büyük beğeni toplayan Kaan Taşaner ise avukat rolünde izleyici karşısına çıkacak. Dizide Yavuz’a hayat verecek Taşaner’in yeni rolü de merakla bekleniyor.

Gülfem karakterinin kardeşi Behice’yi Eylül Su Sapan, diğer kardeş Fikriye’yi ise Serdem Paçal canlandıracak.

Doğaç Yıldızı dizide Cemal karakterini canlandırırken, Onur Kaya ise Eyüp olarak izleyicilerle buluşacak. Ezgi Çelik de dizide Asude isimli bir şarkıcıya hayat verecek.

Büyük ve etkileyici bir prodüksiyon olarak öne çıkan Kanunsuz Topraklar dizisinin ekipleri de titiz bir çalışma yürütüyor. 1940’lı yılların Türkiye’sini yansıtan kostümler ve atmosferi oluşturmak için yoğun bir emek veriliyor. Aytekin Taş da dizinin müzikleri için çalışıyor.