Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok Güzel Hareketler 2 bitti, Yılmaz Erdoğan yeni kararlar aldı!

Çok Güzel Hareketler 2 bitti, Yılmaz Erdoğan yeni kararlar aldı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın ikinci versiyonu olan Çok Güzel Hareketler 2 programı, önceki hafta final yaparak ekran ömrünü tamamladı. Yılmaz Erdoğan’ın ikinci jenerasyon yeni yetenekleri ortaya çıkartma projesi de yine başarıya ulaştı.

Yılmaz Erdoğan, başında olduğu bir projeyi bitirdi ama yeni projeler için kolları sıvadı. Aydınlık Evler isimli yeni bir oyun yazmakta olan ünlü sanatçı, ayrıca Organize İşler isimli filmin 8 bölümlük dijital dizi hali için de senaryo yazımını sürdürüyor.

Yılmaz Erdoğan ayrıca Münakaşa isimli oyunu ile Türkiye turnesine çıkmaya da hazırlanıyor. BKM Mutfak ve Globe Live organizasyonunda düzenlenen ve sabırsızlıkla beklenen oyun seyircisi ile buluşmak için gün sayıyor.

3 Yıllık Aradan Sonra

Yılmaz Erdoğan’ın gündemden ele aldığı konular ve her biri birbirinden keyifli yeni anektodlarla zenginleşen gösterisi seyirciyi 2,5 saatlik bir kahkaha tufanına davet ediyor.

3 yıllık aranın ardından geçtiğimiz aylarda tekrar sahnelere dönen Yılmaz Erdoğan’ın turne takvimi şöyle:

3 Mart Ankara, 4 Mart Eskişehir, 9 Mart Kayseri, 10 Mart Konya, 18 Mart Bursa, 20 Mart İzmir, 30 Mart Uşak, 31 Mart Antalya