Ana sayfa Dizi Fragmanları İnci Taneleri 13. yeni bölümde Dilber’in Azem’e olan kızgınlığı bitmek bilmiyor!

İnci Taneleri 13. yeni bölümde Dilber’in Azem’e olan kızgınlığı bitmek bilmiyor!

tarafından ker_def

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ perşembe akşamı 13. yeni bölümüyle Kanal D’de izleyici karşısına çıkacak. BKM imzalı ‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ dizisi derinlikli hikayesi, merak uyandıran sahneleri ve birbirinden etkileyici oyunculuk performanslarıyla her hafta gündem oluşturmaya devam ediyor.

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Rıza Kocaoğlu, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan’ın yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Dizinin 13. yeni bölümünde Nehir karakteri ile Sera Kutlubey de hikayeye dahil olacak. Azem’in kızı rolündeki Kutlubey’in yeniden setlere dönüşü hayranlarını mutlu edecektir.

İnci Taneleri 13. yeni bölümde Dilber'in Azem'e olan kızgınlığı bitmek bilmiyor! 7

13.Bölümde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar ise şöyle: Dilber, Azem’e olan kırgınlığını sürdürürken Yıldız ile iş kurmaya karar verir. Ayça tesadüfen fark edilen yeteneği ile okulun bahar şenliklerinde görev alır.

Ama bu onun için hiç kolay olmayacaktır. Ayça’nın kaygıları, Azem ile Piraye’yi yeniden birbirine yakınlaştıracaktır. Cihan, hayatının düzene girdiğini düşünürken Reyyaz’dan gelen teklif ile büyük bir kararın eşiğine gelir.

Cevabı bulduğunu düşündüğü anda ise aşık olduğu kadına dair öğrendiği gerçek, tüm dengeleri değiştirecektir.

‘Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri’ yeni bölümüyle perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!