Ana sayfa Dizi Haberleri Bahar Şahin hayranlarının heyecanı arttı, yeni dizisi Zalim İstanbul’un izlerini taşıyor!

Bahar Şahin hayranlarının heyecanı arttı, yeni dizisi Zalim İstanbul’un izlerini taşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bahar Şahin’in kariyerinde Zalim İstanbul dizisinin büyük bir önemi var. 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, 2015 yılından bu yana setlerde yer alan isimlerden birisi.

Henüz 16 yaşındayken Müge karakterini canlandırdığı O Hayat Benim isimli dram dizisi ile herkesin dikkatini çeken oyuncu, üst üste farklı projelerde yer aldı ve son dönemin de en çok konuşulan kadın oyuncularından birisi haline geldi.

Yer aldığı projelerdeki yetenekleri ile kendisine verilen fırsatları iyi değerlendiren Bahar Şahin, geçen sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinden gelen teklifi bile kabul etmemişti.

Bir diziye sonradan katılmak yerine, yeni bir yapımda rol almayı tercih eden genç oyuncu, 2019-2020 sezonuna damga vuran dizilerden Zalim İstanbul ile çok iyi bir çıkışa imza atti. Bu dizinin yapımcısı Avşar Film oldu. Ayrıca dizinin başrolünde Mine Tugay ile birlikte yer alan Bahar Şahin, şimdi de yine aynı yapımcının imzasını taşıyan ve yine Mine Tugay’ın da kadroda yer aldığı Masum ve Güzel dizisiyle anlaştı.

Duran isimli dijital dizide de Aslı karakteri ile izlediğimiz Bahar Şahin, Aytaç Çiçek’in yönetmenliğini yapacağı yeni dizisinde Doğan Bayraktar, Sude Zülal Güler, Aslı Sümen ve Erkan Meriç gibi genç isimlerle bir arada olacak.

Yapımcı Şükrü Avşar’ın üzerinde titizlikle durduğu dizi yetimhanede büyüyen iki genç kızın hayata atılma öyküsünü anlatacak ve trajik olaylarıyla da çok konuşulacak.

Bahar Şahin hayranları da özellikle Zalim İstanbul dizisindeki Ceren karakteri ile dram rollerinde ne kadar başarılı olduğunu iyi biliyor. Oyuncunun yeni dizisinde de yine dram tercihi yapmış olması, dikkatlerden kaçmadı.