Ana sayfa Dizi Haberleri Çok Güzel Hareketler 2 için beklenmedik karar, hayranları çok üzülecek!

Çok Güzel Hareketler 2 için beklenmedik karar, hayranları çok üzülecek!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan, oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın hazırladığı ve Eser Yenenler’in sunduğu Çok Güzel Hareketler 2 programı için karar verildi.

Uzun süre Yılmaz Erdoğan’ın başında yer aldığı ekip, son dönemde Eser Yenenler ile yoluna devam ediyordu. Yılmaz Erdoğan, uzun süre ara verdiği programa 100. bölüm kutlaması için döndü. Çok Güzel Hareketler 2’in dalya sevinci görülmeye değerdi, Yılmaz Erdoğan’ın da katıldığı bölümde hep birlikte pasta kesmişlerdi.

Çok Güzel Hareketler 2 için beklenmedik karar, hayranları çok üzülecek! 7
100.bölüme özel birbirinden başarılı konukların da ağırlandığı programda usta tiyatrocu Yasemin Yalçın, yıllar sonra ilk kez efsane karakteri Sürahi Nine ile bölüme damga vurdu ve izleyiciden çok büyük alkış aldı.

Eğlenceli bölümleri ile izleyenleri çok güldüren ve eğlendiren Çok Güzel Hareketler 2’nin 24 Ocak Pazartesi akşamı ekrana gelen 108.bölümünün konuğu ise tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, usta isim Ahmet Mümtaz Taylan oldu.

Hayranlarını üzecek kararla ilgili açıklama ise Çok Güzel Hareketler 2’nin resmi Twitter sayfasından yapıldı; “Haftaya Kanal D’de son kez buluşuyoruz! Çok yakında yeniden görüşmek üzere! #ÇokGüzelHareketler2”

Sosyal medya üzerinden yapılan bu açıklamaya hayranlarının tepkisi uzun sürmedi. Üzüldüklerini dile getiren Çok Güzel Hareketler 2 hayranları, çok sevdikleri bir program olarak yayından kaldırılmamasını istemiyorlar.