Ana sayfa Dizi Haberleri Kanunsuz Topraklar büyük avantajı kullanamadı!

Kanunsuz Topraklar büyük avantajı kullanamadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz dün akşam koronavirüs vakası sebebiyle ekrana gelmedi. Annemizi Saklarken’in final bölümü de haftaya ertelenince tehlike zillerinin çaldığı Kanunsuz Topraklar için büyü bir fırsat doğmuştu. Ancak reytingler gösteriyor ki Kanunsuz Topraklar bu fırsatı çok da iyi değerlendiremedi.

Çarşamba akşamlarının reyting birincisi zaten belli. ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman ilk bölümünen bu yana birinciliği elden bırakmıyor. Dizi dün akşam da olağanüstü bir reyting rakamına ulaşarak birinci oldu.

Kuruluş Osman’ı reytinglerde geçmek çok zor. Onun arkasındaki mücadele ise daha çok Sadakatsiz ve Kanunsuz Topraklar arasında yaşanıyor. Bu mücadelede Kanal D dizisi Sadakatsiz, Fox TV’de yayınlanan Kanunsuz Topraklar’ı her seferinde geride bırakıyor.

Kanunsuz Topraklar büyük avantajı kullanamadı! 7

Ancak dün gece Kanunsuz Topraklar için büyük bir fırsattı. Sadakatsiz dizisi ekibinde çıkan koronavirüs vakası sebebiyle dizi dün akşam yeni bölümüyle ekrana gelemedi. Çarşamba akşamları Star TV’de ekrana gelen ve düşük reytingleri sebebiyle final yapacak olan Annemizi Saklarken dizisinin de dün akşam yayınlanacak son bölümü haftaya ertelenmişti.

Dolayısıyla meydan uzun süredir reyting sıkıntısı çeken ve tehlike çanlarının çalmaya başladığı Kanunsuz Topraklar için güzel bir fırsattı. Sadakatsiz izleyicisinin Kanunsuz Topraklar’ı tercih etmesi ve dizinin de reytinglerini artırması bekleniyordu.

Ancak beklenen olmadı. Fox TV dizisi Kanunsuz Topraklar dün akşam yayınlanan bölümüyle reytinglerde ortalamanın altında kaldı. Tüm izleyicilerde 9. olan dizi AB’de 11, ABC1’de ise 8. sırada yer aldı. Dolayısıyla bu durumda Kanunsuz Topraklar için tehlike çanlarının sesi yükselmeye başladı.