Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’nu hayranları uyardı; Saçlar olmamış!..

Serkan Çayoğlu’nu hayranları uyardı; Saçlar olmamış!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Serkan Çayoğlu TRT1’de yayınlanan Kıbrıs: Zafere Doğru dizisinin Kıbrıs’taki çekimlerini tamamlayıp İstanbul’a döndü.

Uzun süre Kıbrıs’ta bulunan oyuncu, İstanbul’u etkisi altına alan kar yağışını fırsat bilip kendini bembeyaz karlara atıp art arda pozlar verdi.

Instagram hesabından da bu pozları paylaşan oyuncu hayranlarını mest etti. Ancak oyuncunun paylaşımına yorum yapan bazı hayranları Serkan Çayoğlunun arkaya doğru topladığı saç modelini beğenmeyerek, ‘Bu saç olmamış’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Serkan Çayoğlu'nu hayranları uyardı; Saçlar olmamış!.. 8

Bazı hayranları ise oyuncudan sevgilisi Özge Gürel ile fotoğraf paylaşmasını istedi. Çift geçtiğimiz günlerde, önümüzdeki yaz evlenecekleri haberleriyle gündeme gelmişti.

Özge Gürel, sevgilisi Kıbrıs’ta çalıştığı dönemde sık sık  yanına giderek moral veriyordu. Çift artık İstanbul’daki evlerinde normal yaşamlarına geri dönmüş durumda.

İkili, reyting rekorları kıran Fox TV dizisi Kiraz Mevsimi’nde ‘Öykü’ ve ‘Ayaz’ karakterlerini canlandırmış, bir süre sonra dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü.

Serkan Çayoğlu'nu hayranları uyardı; Saçlar olmamış!.. 9

Serkan Çayoğlu, geçtiğimiz ekim ayında 6 yıldır birlikte olduğu Özge Gürel’e evlenme teklifinde bulunmuştu. Çiftin hazırlıklar tamamlandıktan sonra önümüzdeki haziran ayında evlenecekleri konuşuluyor. Ünlü çifti hayranları da birbirine çok yakıştırıyor.