Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok Güzel Hareketler 2, kahkaha dolu sahnelerle izleyicisine veda edecek

Çok Güzel Hareketler 2, kahkaha dolu sahnelerle izleyicisine veda edecek

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyuncu ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın hazırladığı ve Eser Yenenler’in sunduğu Çok Güzel Hareketler 2, pazartesi günü yayınlanacak 109. bölümü ile Kanal D ekranlarına veda ediyor.

2008 yılında Kanal D’de yayınlanan ve eğitmen kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ, Zerrin Sümer, Bahtiyar Engin ve Sinan Bengier gibi usta isimlerin bulunduğu Çok Güzel Hareketler Bunlar, izleyici tarafından çok beğenilmiş ve 4 sezon yayınlanarak, başarılı olmuştu.

Ersin Korkut, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç , Şahin Irmak, Metin Yıldız gibi pek çok ismin yıldızının parlamasına vesile olan Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın başarısı üzerine Çok Güzel Hareketler 2, yeni bir kadro ile 2019 yılında tekrar yayınlanmaya başladı.

Her skecin sonunda, Eser Yenenler veya bazı bölümlerde Yılmaz Erdoğan’ın seyircilerin arasından çıkması ve oyuncuların performanslarının değerlendirilmesine dayalı format beğeni kazansa da eski popülerliğine bir türlü ulaşamadı. Programın sanat yönetmeni Yılmaz Erdoğan, film çalışmalarına başladığı için görevini 64. bölümde tamamen Eser Yenenler’e bıraktı.

109. bölüm ile final yapacak olan Çok Güzel Hareketler 2’nin Kanal D’deki son bölümü sonrasında bir süre ara verip Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Exxen gibi bir dijital platformda devam edebileceği kulislerde konuşulsa da henüz net bir açıklama yapılmış değil.