Ana sayfa Dizi Haberleri Your Honor uyarlaması olan Hakim dizisinin hikayesi de oyuncuları da bir harika!

Your Honor uyarlaması olan Hakim dizisinin hikayesi de oyuncuları da bir harika!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Your Honor isimli popüler dizisinin yerli uyarlaması olarak Hakim dizisi yakında izleyicilerle buluşacak. Yeni dizinin çalışmaları yoğun bir tempoda devam ediyor.

Hakim dizisinin başrol oyuncularının belirlenmesi önemli bir gelişme oldu. Geçen sezon Kağıt Ev dizisinde başrolde yer alan Erdal Beşikçioğlu erkek başrol olarak hikayede güçlü bir konumda bulunacak.

Hekimoğlu dizisinde izlediğimiz Ebru Özkan ise son olarak Şahmaran isimli dizi projesinde yer almıştı. Dijital dizinin ardından yeni sezonun iddialı bir televizyon dizisiyle ekrana dönüş yapacak olan Ebru Özkan, hayranlarını da şimdiden heyecanlandırdı.

Your Honor uyarlaması olan Hakim dizisinin hikayesi de oyuncuları da bir harika! 7

Limon Yapım tarafından hakları satın alınan Your Honor dizisi için uzun süredir çalışmalar devam ediyordu. Erkan Tunç’un yönetmen olarak yer alacağı projenin hikayesi de çok dikkat çekiyor.

Adaleti sağlamayı kendisine ile edinmiş bir hakim karakterin, yıllar sonra oğlunun bir suça karışması sonrasında yaşadığı trajik olayların işleyen Hakim dizisi, adalet ile vicdan arasında nasıl bir ilişki olduğunu da ortaya koyacak.

Erdal Beşikçioğlu ile Ebru Özkan gibi iki etkili ve tecrübeli ismin dizinin başrolü için seçilmiş olması da hem anlamlı hem de çok dikkat çeken bir gelişme oldu.