Ana sayfa TV Programları Çok Güzel Hareketler 2’den herkesi şaşırtan değişiklik!

Çok Güzel Hareketler 2’den herkesi şaşırtan değişiklik!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Çok Güzel Hareketler 2 programı yolculuğuna yeni sezonda da devam edecek. Programda önemli bir değişiklik de ortaya çıktı. Bugüne kadar Pazar akşamları yayınlanmasına alıştığımız program, artık pazartesi akşamları yayınlanacak.

Kanal D’den yapılan duyuruda Çok Güzel Hareketler 2’nin yeni sezona 13 Eylül Pazartesi saat 20.00’da yayınlanacak olan yeni bölüm ile başlayacağı duyuruldu. Bugüne kadar Pazar günlerini tercih eden Kanal D, geçen sezon Teşkilat dizisinin başlaması nedeniyle düşen reytingler nedeniyle mi bu kararı aldı? Kanal D’nin kararı aynı zamanda pazartesi akşamları dizi rekabetine yeni bir dizi ile katılmayacağı anlamı da taşıyor.

Program ilk olarak Yılmaz Erdoğan ile başlamıştı. Ancak 2021 yılında görevi Eser Yenenler devraldı ve yeni sezonda da Yenenler ekip ile birlikte sahne kenarında olacak. Eser Yenenler, yeni sezon için de ilginç bir mesaj verdi.

Çok Güzel Hareketler 2'den herkesi şaşırtan değişiklik! 7

Yayın öncesi çok heyecanlı olduğunu anlatan Eser Yenerler, şöyle konuştu: “Çok Güzel Hareketler 2’de yenilenmiş bir kadro var ve ekibin enerjisi çok yüksek. Bu senenin mizah açısından çok daha eğlenceli ve yüksek enerjili geçeceğini düşünüyorum” dedi. Yenenler; “Hem Yılmaz abinin daha rahat çalışması hem de projenin ilerlemesi, genişlemesi için bana da ihtiyaç vardı. Kendiliğinden gelişen bu organik bütünleşmeden dolayı çok mutluyum.”

Tazelenen 20 kişilik oyuncu kadrosuyla, seyircisine eğlence dolu bir sezon yaşatacak olan Çok Güzel Hareketler 2, günü ve gündemi incelikli işleyen skeçleri ile seyircisini yine ekran başına kilitleyecek.

Çok Güzel Hareketler 2, yeni sezonuyla 13 Eylül Pazartesi akşamı saat 20:00’de Kanal D’de…