Ana sayfa Dizi Haberleri Üç Kuruş dizisinde heyecanı artıran gelişmeler üst üste yaşandı!

Üç Kuruş dizisinde heyecanı artıran gelişmeler üst üste yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV’nin yeni sezonda en çok merak edilen dizisinin Üç Kuruş olduğu ortada… Birçok dizi hayranı İçerde ve Çukur’dan sonra Ay Yapım’ın nasıl bir projeyi hazırladığını merak ediyor.

Show TV ekranlarında pazartesi akşamları yeniden reytinglerin birincisi olması planlanan Üç Kuruş dizisi için yoğun bir hazırlık dönemi geçti. Yakında dizi setinde çekimlerin başlaması bekleniyor… Üç Kuruş’un hem hikayesi hem de oyuncu kadrosuna yönelik yeni bilgiler ise heyecanın artmasını sağlıyor.

Her şeyden önce titizlikle hazırlanan bir oyuncu kadrosunun neredeyse tamamlanmak üzere olduğu gözlemleniyor… Uraz Kaygılaroğlu’nun yanı sıra bir aksilik olmaz ise Ekin Koç ve Ahmet Rıfat Şungar’ın üç erkek başrolü canlandırması bekleniyor.

Üç Kuruş dizisinde heyecanı artıran gelişmeler üst üste yaşandı! 7

Uraz Kaygılaroğlu anlaşma yaptı ama diğer iki ünlüden net yanıtlar bekleniyor… Ayrıca dizinin kadrosuna genç isimler de önemli katkı yapacak. Burak Altay ve Damla Makar dizinin kadrosuna katılan yeni isimler oldular.

Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yapacağı dizinin çarpıcı bir hikayesi var. 3 kişinin hayatlarının kesişmesi ve yine bir mahalle kültürünün diziden yansıtılması bekleniyor.

Mafya ve polis arasında bir de seri katil hikayesi var ki, izleyiciler için farklı bir deneyim olacak.

En azından sezon sonuna kadar Show TV’nin Üç Kuruş dizisi için Ay Yapım’a garanti verdiği de kulislere yansıdı.

Dizinin kadrosunda yer alan isimler şimdiden çok dikkat çekiyor. Uraz Kaygılaroğlu, Nursel Köse, Civan Canova, Aslıhan Malbora, Aytaç Uşun, Burak Altay ve Damla Makar isimleri netleşti.

Cinayet büro amiri olarak Ekin Koç heyecanla beklenen bir isim ve teklife yanıtı bekleniyor…

Ahmet Rıfat Şungar’ın ise seri katil İrfan için düşünüldüğü ve teklif yapıldığı belirtiliyor.