Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin oyuncusundan üzücü haber!

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin oyuncusundan üzücü haber!

tarafından zk zk

Ekranların sevilen programı Çok Güzel Hareketler, Kanal D’de yayınlandığı günden beri büyük ilgi görüyor. İlk versiyonda yer alan pek çok isim, şimdilerde dizi ve sinema filmlerinin aranan isimleri haline gelmiş durumda. Yılmaz Erdoğan’ın el verdiği yeni genç isimlerle program halen devam ediyor.

BKM imzalı eğlence programı Çok Güzel Hareketler 2’nin sevilen oyuncularından Arif Güloğlu ile ilgili bir haber, bugün medyanın gündemine geldi.

Güloğlu’nun kanser hastalığına yakalandığı ile ilgili haberler üzerine BKM’den de bir açıklama geldi. Kanser tanısı konulan genç oyuncunun tedavisine başladığı ifade ediliyor.

Yapılan açıklamada haberler doğrulanırken, açıklamada şu ifadelere yer verilmekte: “Çok Güzel Hareketler 2 Alt Yapı oyuncularımızdan sevgili Arif Güloğlu’na kısa bir süre önce lenfoma teşhisi konulduğu doğrudur.

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin oyuncusundan üzücü haber! 8

Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz.”

Çok Güzel Hareketler 2 ekibinin oyuncusundan üzücü haber! 9

Biz de genç oyuncuya acil şifalar diliyoruz…