Ana sayfa Dizi Fragmanları Masumiyet dizisinde ayrılık büyük sorunlar getirdi!

Masumiyet dizisinde ayrılık büyük sorunlar getirdi!

tarafından ker_def

Masumiyet dizisi 31 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar merakla bekleniyor. İlk 5 bölümü beğeni toplayan ve iyi reytingler alan Masumiyet’te Deniz Çakır, Hülya Avşar ve Mehmet Aslantuğ gibi usta isimlerin yanı sıra genç isimler de büyük dikkat çekiyor.

Ela rolünde İlayda Alişan ile İlker Ilgaz olarak izlediğimiz Serkay Tütüncü oldukça başarılı performanslar ortaya koyuyor.. Deniz Işın da İrem karakterinde yine yeteneklerini göstermeyi biliyor. İrem karakterinin İlker’dan boşanması sonrasında yaşadığı bunalım da dizinin yeni bölümüne damgasını vuracak. Deniz Işın, ayrılığın yakıcı sonuçlarını, duygusallığı yüksek sert sahnelerle sergileyecek ve hayranlarını mest edecek. İşte Masumiyet dizisinin 6. bölüm fragmanı ve yeni bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detaylar:

Ela’nın hamileliğini hatırlaması üç aile için de sarsıcı olur. İlker, imza attığı vahşeti kabul etmek zorunda kalır, işin adli boyutundan korkan Hale, oğlu için bir kez daha düğmeye basar.

Timur’un zaafları Hale’nin en büyük silahı olurken, Bahar ve Timur arasındaki ipler kopar. Kızını nihayet Ilgaz bataklığından çıkarmayı başaran Harun’un hedefi, İrem’i boşanmaya ikna etmektir. Harun hedefi 12’den vurur. İrem ve İlker’in şok boşanması, Harun’a rahat bir nefes aldırırken, Bahar’ın en karanlık kabusu yeniden gerçek olmak üzeredir.

Boşanmanın acısını kaldıramayan İrem, Ela’yı bir kez daha İlker’le vurur. Yaşadıklarına rağmen, hayatına kaldığı yerden devam etmeye kararlı olan Ela, en ağır darbeyi hiç beklemediği bir yerden alır. Ela, hayatının hiçbir zaman eskisi gibi olmayacağı gerçeğiyle yüzleşirken İlker de adım adım zihnindeki karanlıkla yüzleşmeye başlar.