Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çok Güzel Hareketler programının ekibinden sevindiren haber geldi!..

Çok Güzel Hareketler programının ekibinden sevindiren haber geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın yaptığı BKM Mutfak yapımı Çok Güzel Hareketler 2’nin yıldız isimlerinden Arif Güloğlu, geçtiğimiz yıl lenf kanserine yakalanmıştı.

Oyuncu, yakalandığı lenf kanserini dokuz aylık tedavi sürecinin ardından atlattı ve programa geri döndü. Lenfoma teşhisi konan genç oyuncu o dönem hayranlarını üzmüştü.

Arif Güloğlu, tedaviye başladığını sosyal medya hesabından duyurmuştu. Genç oyuncu yaptığı açıklamada, “Kısa süre önce konulan lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere” demişti.

Çok Güzel Hareketler programının ekibinden sevindiren haber geldi!.. 73

Tedavisi sebebiyle çekimlerden ayrı kalan 24 yaşındaki Güloğlu’ndan geçtiğimiz aralık ayında sevindiren haber gelmişti. Ankara’da gördüğü dokuz aylık tedavi sonrası hastalığı yenen ünlü isim, şimdilerde oyunculuğa geri döndü.

Tamamen sağlığına kavuşan Arif Güloğlu, ‘Çok Güzel Hareketler 2’nin kadrosunda yerini aldı. Programın yeni bölüm fragmanında da skeçlerde rol aldığı görülen Güloğlu’nun son hali, hayranlarını sevindirdi.

Çok Güzel Hareketler programının ekibinden sevindiren haber geldi!.. 74

Kanal D’deki macerası sona eren Çok Güzel Hareketler programı Star TV’de yeni bölümleriyle izleyici ile buluşmaya devam ediyor.