Ana sayfa Dizi Haberleri Yeni sezonun en sarsıcı yeni dizilerinden ikisi uyarlama olacak!

Yeni sezonun en sarsıcı yeni dizilerinden ikisi uyarlama olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanalları 2021-2022 sezonu için birbiri ardına projeler başlatıyor… Hazırlıkları başlayan, düşünce aşamasında olan, planlanan birçok yapım var… Bu dizilerden birisi de MF Yapım tarafından yapılacak bir uyarlama dizi.

Kore yapımı olan Innocent Defendant isimli dizinin Türkiye’de Savcı veya Mahkum isimleri ile yer alması düşünülüyor. Bir savcının kendisini hapiste bulması, geçici hafıza kaybı yaşaması, eşi ve kızını öldürmekle suçlanmasına yönelik bir hikaye…

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, yeni diziyle ilgili duyumlarını köşe yazısında dile getirdi. 2017 yılında 18 bölüm olarak yayınlanan dizinin Türkiye’ye uyarlanması için çalışmalara başlandı.

MF Yapım’ın Fox TV için uyarlayacağı İngiliz dizisi The Split’ten sonra bir de Kore yapımı dizi için çalışmalarını başlattığını belirten Sina Koloğlu, her iki dizisinin de etkileyici yapımlar olacağını ifade ediyor .

Uyarlama diziler konusunda ustalaşan Türk yapımcılar, her iki diziye de duygusallığı katarak, önemli farklar yaratacaktır.

Sina Koloğlu, köşe yazısında şu detayı da verdi:

“Her iki diziyi de MF Yapım çekiyor. Kulağıma gelen MF, her iki projenin çekimlerine haziran sonu temmuz başı başlayacak. Yani yeni sezona yetişir. İşlerden biri Fox’ta olacak gibi görünüyor.”