Ana sayfa Sosyal Medya “Çok ucuz bir yorum olmuş beyefendi!” Nilperi Şahinkaya’dan ünlü modacıya sert çıkış!

“Çok ucuz bir yorum olmuş beyefendi!” Nilperi Şahinkaya’dan ünlü modacıya sert çıkış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde Cansu karakterini oynayan Nilperi Şahinkaya, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümle birlikte diziye veda etmişti. Oyuncu, bir süre önce dahil olduğu diziden, karakterin tutuklanması sonucu hikayesi bitince ayrıldı.

Rol aldığı projelerdeki başarılı oyunculuğu ile dikkat çeken, genç kuşağın beğeni toplayan isimlerinden birisi Nilperi Şahinkaya. Aynı zamanda BluTV’de yayınlanan ve önce Uraz Kaygılaroğlu ile daha sonra Kerem Bürsin ile devam eden dizisi Aynen Aynen ile de büyük övgü topluyor.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynadığı Mesude karakterinin ardından büyük dikkat çeken bir isimdi Nilperi Şahinkaya. 2010-2013 yılları arasında yayınlanan diziden sonra Kayıp, Kiraz Mevsimi, Bu Şehir Ardandan Gelecek, Kuzgun, Yeni Hayat gibi dizilerde de rol aldı.

"Çok ucuz bir yorum olmuş beyefendi!" Nilperi Şahinkaya'dan ünlü modacıya sert çıkış! 9

Şu sıralarda ise Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri isimli dizisi için çalışmalarına başladı. Netflix’te yayınlanacak dizide Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu ve Ezgi Mola ile kamera karşısına geçecek.

"Çok ucuz bir yorum olmuş beyefendi!" Nilperi Şahinkaya'dan ünlü modacıya sert çıkış! 10

Şahinkaya, instagram’dan yaptığı son paylaşımı ile dikkatleri çekti. Oyuncu, Yasak Elma dizisinde oyuncuların giydiği kostümleri eleştiren modacı Raşit Bağzıbağlı’nın kendisi ve karakteri için yaptığı yorumlar karşısında tepkisini saklayamadı.

Bağzıbağlı’nın “elbise sakil duruyor, iğrenc, buldumcuk gibi giydirmişler!” şeklindeki kimi sözleri üzerine sosyal medyadan yantı verdi. Şahinkaya “Neyse kız da para kazansın”? çok ucuz bir yorum olmuş beyefendi, elinize de çekirdek alsaydınız tam olurmuş. Çok aşağı seviye, teessüf ederim” diyerek tepkisini dile getirdi…

"Çok ucuz bir yorum olmuş beyefendi!" Nilperi Şahinkaya'dan ünlü modacıya sert çıkış! 11

Raşit Bağzıbağlı, Youtube kanalında yayınlanan videoda Nilperi Şahinkaya ve Yasak Elma’da oynadığı Cansu rolü için şunları söyledi: “Kızı resmen sokakta görsem boğacağım yani, o kadar sinir oluyorum. Uyuz oluyorum, Raşit diyorum bu bir rol saçmalama. Dizide hiç özel giydirmiyorlar. Hele hele Yıldız’ın rüya gördüğü bölümde Çağatay ile evlenmiş. Zaten buldumcuk gibi giyindirmişler kızı. Tamamen sonradan görme. Bir de kızda her elbise, özellikle mi yapıyorlar bilmiyorum, bir sakil duruyor, size anlatamam. O kadar kötü duruyor ki içimin yağları eridi. Yani iğrenç sürüyor. Kızı da hiç sevmiyorum falan. Ben mesela insanlarla ilgili art niyetli düşünen biri değilim. Onu iyi bir insan olarak düşünmek istemiyorum. Çünkü dizide hiç sevmiyorum ve ne olacak çok merak ediyorum onun sonu!”