Ana sayfa Sosyal Medya Ve Demet Özdemir, yılın ilk bikinili pozunu verdi!

Ve Demet Özdemir, yılın ilk bikinili pozunu verdi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son yılların çok konuşulan, dikkat çeken, en popüler kadın oyuncuları arasında yer alan Demet Özdemir, her yaptığı ile hayranları tarafından büyük bir dikkatle takip edilmekte. Oyuncu, kısa zamanda hızlı bir yükselişle kariyerinde ciddi bir sıçrama yaşıyor.

Özellikle No: 309 dizisinin ardından rol aldığı romantik komedi dizisi Erkenci Kuş ile yıldızı daha da parladı oyuncunun. Can Yaman ile başrolde oynadığı dizi, farklı ülkelerde de büyük dikkat çekti ve hala izleniyor.

Demet Özdemir ise kendisini dram türünde de ispat etmek istedi ve son tercihini tv8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisi için kullandı.

İki sezondur ekranda olan dizi, bir kaç bölüm sonra veda edecek. Demet Özdemir, diziye İbrahim Çelikkol ile başlamıştı ama Mehdi karakterinin ölmesiyle Çelikkol gitmiş, bu kez Engin Öztürk ile paylaşmaya devam etmişti.

Oyuncu, instagram sayfasında da çok etkin bir kullanıcı. Hayranları tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Meraklı hayranları, yaptığı her paylaşımı coşkuyla paylaşıyor.

Özdemir’in son paylaşımlarında dikkat çeken bikinili pozu ile birlikte diğerlerine de bir göz atalım…

Ve Demet Özdemir, yılın ilk bikinili pozunu verdi! 10

Oyuncu, dizinin setine arabayla gelirken, aynı anda motorlu scooter ile sete gelmekte olan Engin Öztürk’ü görüntüledi. Öztürk’ün kendisine gülümsediği o anlara da “Onun arabası var” şeklinde esprili bir not düştü…

Sete giderken kendi fotoğrafını da çekip hayranları ile paylaştı. O fotoğrafı da aşağıda görebilirsiniz…

Ve Demet Özdemir, yılın ilk bikinili pozunu verdi! 11

Dizinin setinin tatil olduğu günü ise güneşlenmeye ayırmış oyuncu! Halen çekimlerin devam ettiği düşünülürse, tatile gitmediği ve evinin bahçesinde güneşlendiği ihtimali yüksek. Oyuncu, saçına taktığı bandanası ve bikinisi ile poz verdi.

Demet Özdemir’in bikiniyle güneşlendiği anlaşılıyor ama oyuncu, selfie çekerken frikik vermemeye de özen göstermiş…

Ve Demet Özdemir, yılın ilk bikinili pozunu verdi! 12

Bikinili pozunun ardından bu kez çiçekli elbisesini giydikten sonra bir başka pozunu daha paylaştı Demet Özdemir… Oyuncu, hayranları tarafından son paylaşımlarıyla sosyal medyada kısa sürede konuşulmaya başlandı…

Ve Demet Özdemir, yılın ilk bikinili pozunu verdi! 13