Ana sayfa Dizi Haberleri Çöp Adam dizisinin youtube desteği beklendiğinden daha düşük!

Çöp Adam dizisinin youtube desteği beklendiğinden daha düşük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Çöp Adam dizisi, 2 haftalık aradan sonra 11. bölümü ile yeniden izleyicilerle buluştu. Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı Çöp Adam dizisi, son dönemin öne çıkan iyi yapımlarından birisi olarak biliniyor.

Çöp Adam dizisinin reytinglerde iyi sonuçlar elde etmesine rağmen, youtube ortamındaki tam bölümlerinin beklenenden düşük izlenme oranları elde etmesi düşündürücü bir durum olarak gözüküyor.

İlk bölümü çok ilgi çeken Çöp Adam dizisi, yaklaşık 5 milyon görüntülenmeye ulaşarak youtube’da bir hayli dikkat çekmişti. Daha sonra 3 milyona ve ardından da 2 milyonun altına doğru azalan görüntülenmeler ile 11. bölüme kadar gelindi..

Youtube ortamında Çöp Adam dizisine gösterilen ilginin azalmakta olması, özellikle gençler açısından önemli bir veri olarak kabul ediliyor. Genellikle televizyonda dizi izlemek istemeyen genç dizi hayranları, youtube ortamında kendi istedikleri zaman diliminde tam bölümleri seyretmeyi tercih ediyor.

Çöp Adam dizisinin youtube desteği beklendiğinden daha düşük! 7

İşte bu nedenle de youtube, gençlerin dizilere gösterdiği ilgiyi ölçme noktasında önemli veriler sunuyor.

Örneğin, Star TV’nin çok etkili bir çıkış yapan Yalı Çapkını dizisinin her bölümü youtube ortamında 10 milyon veya üzerinde görüntülenme elde ediyor. Bu da gençlerin muazzam ilgisini ortaya koyuyor.

Ancak Çöp Adam gibi çok iddialı ve reytinglerde de iyi sonuçlar getiren bir dizinin youtube’da daha çok kişiyi kendisine çekmesi beklenirdi.

Çöp Adam dizisinin 12. yeni bölümü 1 Mart Çarşamba akşamı ekrana gelecek ve ilk fragman da paylaşıldı.