Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur bitmedi ama Damla Sönmez’in yeni dizisi belli oldu!

Çukur bitmedi ama Damla Sönmez’in yeni dizisi belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam eden Çukur dizisinden son iki bölüm kaldı. Dün akşam 129. bölümü yayınlanan Çukur’da önemli gelişmeler yaşanıyor. Dizinin son bölümü dün akşam yayınlandı ve Şahram karakteri ile Sarp Akkaya da hikayeye dahil oldu. 7 Haziran Pazartesi akşamı 131. bölümü ile son kez yayınlanacak olan Çukur dizisinin oyuncuları ise bir bir yeni dizilerini buluyor.

Cam Tavanlar isimli dizi ile anlaşan Kubilay Aka, önceki haftalarda Çukur’dan ayrılmıştı. Celasun karakteri ile 4 sezon başarılı performans sergiliyen oyuncu, şimdi Bensu Soral ile partner oldu ve dizisi de 9 Haziran Çarşamba günü başlayacak.

Çukur dizisi daha final yapmadan dizi anlaşması yapan bir başka isim ise Necip Memili olmuştu. Usta oyuncu Kanunsuz Topraklar isimli dizi ile anlaştı ve Uğur Güneş ve Esra Bilgiç ile partner oldu.

Şimdi de yeni dizi haberi Damla Sönmez’den geldi. Ünlü oyuncunun Saygı dizisinin kadrosuna katılacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Blu TV platformunda geçtiğimiz sezon yayınlanan Saygı dizisinin ikinci sezonunda Damla Sönmez de olacak. Ender Mıhlar’ın yöneteceği dizide Nejat İşler, Miray Daner, Boran Kuzum ile Erkan Can da yer alıyor.

Damla Sönmez sonradan katıldığı Çukur dizisinde çok iyi performans ortaya koydu ve hayranlarını da mutlu etti. Oyuncunun daha Çukur’un bitimine 2 bölü varken yeni dizi anlaşması yapması da dikkat çekiciydi.