Ana sayfa Dizi Haberleri Necip Memili, Çukur’dan sonra yine bomba gibi bir dizi buldu!

Necip Memili, Çukur’dan sonra yine bomba gibi bir dizi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların izleyicileri en çok etkileyen isimlerinden birisi de Necip Memili. Usta oyuncu, yer aldığı her projede sivrilmeyi ve hayranlarını etkilemeyi iyi biliyor. Yetenekleri ile göz dolduran, her rolüne adeta bir elbise gibi yakışan oyuncu, Çukur dizisinde de Cumali karakteri ile uzun süredir güçlü bir sunum sergiliyor.

Necip Memili’nin Çukur dizisinden önce canlandırdığı karakterlerin birçoğu da hayranlarının aklındadır. Oyuncu, karakter yaratma konusunda oldukça usta ve Çukur’daki Cumali ile kariyerinin de zirvesinde yer alıyor… Necip Memili, 2007 yılından bu yana ekranda yer alıyor.

Yaprak Dökümü dizisindeki Erkan karakterinden sonra Hanımın Çiftliği isimli dizideki Zaloğlu Ramazan karakteri ile akıllarda kalıcı olmuştu. Dila Hanım dizisindeki Azer karakteri unutulmadı. Arada birçok dizide de rol alan oyuncu, Şahsiyet isimli ödüllü dijital dizide ise Tolga karakteri ile akıllarda kaldı.

En son Çukur dizisinde izlediğimiz Necip Memili, finale 2 bölüm kalan yeni bir dizi anlaşması ile ortaya çıktı. Yeni sezonda Fox TV ekranında izleyicilerle buluşacak olan Kanunsuz Topraklar isimli yapımda Necip Memili de bulunuyor.

Ali Gelik karakterine hayat verecek olan oyuncunun bir dizisi bitmeden diğer bir dizi ile anlaşmış olması da dikkatlerden kaçmıyor. Bu dönemde yapımcılar oyuncuları kaçırmamak adına projeleri bitmeden hemen anlaşma yapma yolunu tercih ediyor.

Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Murat Daltaban, Arif Diken, Ali Erkazan, Hazar Motan, Eylül Su Sapan, Kaan Taşaner, Mine Teber, Ezgi Çelik, Doğaç Yıldız gibi isimlerle zaten anlaşma yapılmıştı. Kanunsuz Topraklar dizisinin ekibi büyük oranda tamamlanmış durumda.