Ana sayfa Sosyal Medya Çukur’dan sonra Damla Sönmez’e yine Çukur etkisinde yeni teklif!

Çukur’dan sonra Damla Sönmez’e yine Çukur etkisinde yeni teklif!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Damla Sönmez, Çukur dizisinde Efsun karakteri ile çok başarılı bir işe imzasını attı. Hikayeye sonradan katılmasına rağmen dizi hayranları ünlü oyuncunun projede yer almasına büyük destek verdi.

Çukur dizisinin ardından ise Show TV’nin benzer etkiyi yaratması için hazırladığı Aziz dizisinden Damla Sönmez’e teklif gitti. Murat Yıldırım’ın başrolünde yer aldığı dizide en önemli kadın karakteri için Damla Sönmez’in ismi konuşuluyor. Ancak oyuncu henüz teklifi kabul etmiş değil. BluTV’nin Saygı isimli dizisinin ikinci sezonu için sete çıkan oyuncu, bakalım yeni dönemde yeniden televizyon ekranında olacak mı?

Çukur'dan sonra Damla Sönmez'e yine Çukur etkisinde yeni teklif! 7

Dilruba karakteri için teklif alan Damla Sönmez, şayet teklifi kabul ederse yeniden Show TV ekranına dönüş yapacak. Eylül ayında başlayacak olan set öncesi Efnan karakteri için Melisa Şenolsun ile anlaşma sağlandı. Böylelikle Murat Yıldırım’ın başroldeki ilk partneri ortaya çıktı.

O3 Medya tarafından titizlikle hazırlanan dizi bir dönem yapımı olacak. Dizinin senaryosun Eda Tezcan yazıyor… Fransız bir askerin ölümüne neden Olan Aziz karakterinin bu olaydan sonra Antakya’yı terk etmesi ve sonrasında gelişen olaylar anlatılacak. Aziz bir gün büyük aşkı Dilruba için geri dönecek ve yeni bir hayatın kapıları açılacak.