Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisine veda eden Hazal Subaşı, bu işten büyük kazanımlar elde etti!

Çukur dizisine veda eden Hazal Subaşı, bu işten büyük kazanımlar elde etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Ünlü oyuncu Hazal Subaşı için Çukur dizisi kariyerinin en önemli yapımı olarak öne çıktı… İlk olarak 2016 yılında Adını Sen Koy isimli dizideki Zehra karakteri ile ismini duyuran ünlü oyuncu, günlük olarak yayınlanan bu dizideki performansı ile herkesin dikkatini çekmişti.

Adını Sen Koydum dizisine Erkan Meriç ile birlikte aniden veda eden ve kendisine daha iyi projeler için yeni bir yol çizen Hazal Subaşı, ne kadar doğru bir hamle yaptığını da üst üste gelen tekliflerle anlamıştı… Oyuncu ilk olarak Bir Umut Yeter isimli dizide kısa bir süre yer aldı ama sonrasında TRT1 ekranındaki Halka dizisiyle kendisini göstermeyi bildi…

Bahar karakterini birçok izleyici çok sevdi. Bu karakterdeki performansı da Subaşı’nı Çukur dizisine taşıdı… Show TV ekranında yayınlanan Çukur, son yılların en başarılı yapımlarından birisi. Geniş bir izleyici kitlesine ulaşan dizinin çok iddialı da bir oyuncu kadrosu bulunuyor. 125. bölümde final yapacak olan Çukur’da üst üste ayrılıklar yaşanıyor.

Son 15 bölüme girilirken de bu ayrılıklardan birisi de Nehir karakteri ile gerçekleşti. Hazal Subaşı, 110. bölüm itibari ile yapıma veda etti ve sosyal medyadan da veda pozları yayınladı.

Subaşı, “Hoşçakalın. Her şey için çok teşekkürler. iyi ki Çukur” diye yazdı.

Çukur dizisine veda eden Hazal Subaşı, bu işten büyük kazanımlar elde etti! 3

Ünlü oyuncu bu dizide Rıza Kocaoğlu ile de tanıştı ve ikili büyük bir aşka da yelken açtı. Çukur’un hem tanınması hem de geniş kitleleri etkilemesi hem oyunculuğunu geliştirmesi hem de özel hayatında yeni bir ilişkiye başlaması noktasında Hazal Subaşı için çok önemli bir yeri var.

5 yıldır setlerde yer alan Hazal Subaşı, son döneminde kariyer zıplaması yaşadı ve bundan sonra da Çukur’un etkisiyle çok daha iyi teklifler alacaktır.