Ana sayfa Sosyal Medya Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana neden ve kaç hafta ara verdi?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekrana neden ve kaç hafta ara verdi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, 6. sezonu ile yoluna güçlü adımlarla devam eden yapımların başında geliyor. Hem oyuncu kadrosu hem hikayesi hem de izleyicilerin ilgisi bakımından istikrarlı bir şekilde 5 sezonda önemli başarılar kazanan dizi, 6. sezonda da aynı tempoyu sürdürüyor.

Oktay Kaynarca’nın başrolünde yer aldığı; Ozan Akbaba, Pelin Akil, Sanem Çelik, Yunus Emre Yıldırımer gibi isimlerin de kadroda başarılı şekilde roller sergilediği EDHO’nun şimdiye kadar 178 bölümü yayınlandı. Ancak dizi bu akşam yani 5 Ocak Salı akşamı ekrandaki yerini alamayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz hayranları bunun nedenini merak ediyor. Ayrıca dizinin 179. bölümünün ne zaman yayınlanacağını da hayranlar merakla bekliyor. En son 29 Aralık’ta yayınlanan dizi, iki hafta boyunca ekrandaki yerini alamayacak.

Yani sadece 5 Ocak Salı günü değil, 12 Ocak Salı akşamı da yeni bölüm ekranda olmayacak… Bunun sebebi ise dizide yapılan değişim… Senaryoda önemli bir yenilik yapılıyor. Ayrıca ekibin dinlenmesi için de 28 Aralık’ta çekimlere ara verildi ve 8 Ocak’ta ekip yenilenen senaryo ile tekrardan çekimlere başlayacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın 179. yeni bölümünün de 19 Ocak Salı akşamı atv ekranında yayınlanması bekleniyor. Bu dinlenme ve yenilenme sürecinden sonra dizinin ekrana bazı farklarla dönmesi de bekleniyor.