Ana sayfa Sosyal Medya Demet Özdemir hayranları kızacak ama, yeni aşk yeni sorunlar demek!

Demet Özdemir hayranları kızacak ama, yeni aşk yeni sorunlar demek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz Özel – Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Zeynep karakterine hayat vermekte olan ünlü oyuncu Demet Özdemir’in yeni aşkının ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç olduğu ortaya çıktı… Koç, geçtiğimiz yıl Yağmur Tanrısevsin ile ilişkisini noktalamıştı. Tanrısevsin ile 5 yıllık bir aşk yaşayan ve evlenmeleri beklenirken ayrılan Oğuzhan Koç, bir süredir aşka kapılarını kapatmıştı.

Daha önce ikili arasında magazin gündeminde aşk yaşadıklarına dair çıkan iddialar ise yalanlanmıştı. Ancak Çeşme’de gözlerden uzak tatil yaptıkları ortaya çıkınca, bir de fotoğrafları çekilince artık aşkı gizlemek anlamsızlaştı… Demet Özdemir de Oğuzhan Koç da yeni bir aşka başladıklarını doğruladı. Fotoğrafları çekildikten sonra Özdemir, ‘Yeni yılın aşk bombası’ dersiniz artık” diyerek ilk kez ilişkiyi kabul etti.

Oğuzhan Koç ise, instagram hesabından yaptığı açıklamada şöyle yazdı: “Sadece iki insanı ilgilendiren bir konu kimseyi daha fazla meşgul etmesin diye açıklamak istedim. Daha önce yazıldığı gibi olmasa da şuan Demet’le güzel bir sürecin arifesindeyiz. Herkese iyi geceler dilerim.”

Demet Özdemir hayranları kızacak ama, yeni aşk yeni sorunlar demek! 7

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç aşkının bu şekilde 2021 yılının ilk magazin bombası olarak ortaya çıkması pek de şaşırtıcı olmadı. Zira, haklarında zaten aşk iddiaları vardı, sadece kanıtlanamamıştı.

Demet Özdemir, bu aşk sonrasında ilk darbeyi ise iki arkadaşından aldı… Daha önce Oğuzhan Koç ile birlikte olan Yağmur Tanrısevsin ve Zeynep Koçak, instagram hesaplarından Özdemir’i takipten çıktı.

Özdemir ile Tanrısevsin’in yakın arkadaş oldukları da biliniyordu. Demet Özdemir için bu aşkın olumlu birçok yönü olabilir ama, bazı olumsuzluklar getireceği de kesin.

Ünlü oyuncunun fanları sosyal medyada savunmaya geçerek birçok eleştiriye karşı duruş sergiliyor. Ancak kabul etmek gerekir ki, kariyerinin en iyi noktasında bulunan Demet Özdemir, her aşkta yaşanabilecek gelişmelerden zararla çıkabilir.

Bu kadar göz önünde olan iki insanın aşkını magazinciler rahat bırakmayacaktır. Ayrıca Özdemir’in son yılların en başarılı kadın oyuncusu olmasının altında da skandallardan uzak durması yatıyordu…

Bu aşk kapalı bir kutu ve neler olacağını kimse bilemez. Özdemir’in artık her hareketine, sözüne ve bulunduğu mekanlara çok dikkat etmesi gerekecek.