Ana sayfa Sosyal Medya Çukur dizisinin başrolü Kubilay Aka’nın ani ayrılığı tepki çekti, ayrılık nedeni belli oldu

Çukur dizisinin başrolü Kubilay Aka’nın ani ayrılığı tepki çekti, ayrılık nedeni belli oldu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinin 123. bölümü dün akşam Show TV ekranında izleyicilerle buluştu. Dizinin başından bu yana bulunan isimlerden birisi Celasun karakterine hayat veren Kubilay Aka idi… Ünlü oyuncu, Vatanım Sensin dizisindeki Ali Kemal karakteri ile tanındı ve Çukur dizisindeki Celasun olarak da kariyerinin en büyük çıkışını yaptı.

Kubilay Aka’ın tanınmasına büyük katkısı olan Celasun karakterinin hikayede ömrü bitti. Kubilay Aka’nın bu ani ayrılığının nedeni de ortaya çıktı. OJO Pictures tarafından hazırlıkları süren ve yakında çekimlere başlanacak olan Camtavanlar isimli dizinin başrolünde ünlü oyuncu yer alıyor.

İşyerlerinde kadınların yükselmesine yönelik engellemelere ve toplumsal eşitsizlik, fırsat eşitsizliği gibi konuları dünya genelinde ifade etmek üzere kullanılan “Cam tavanlar” sözü de dizinin ismi oldu…

Celasun karakteri artık geride kaldı. Kubilay Aka yakında restoran sahibi Cem olarak izleyicilerle buluşacak. Camtavanlar dizisinde ünlü oyuncunun partneri ise Bensu Soral olacak. Show TV için hazırlanan dizinin çekimlerinin çok yakında başlaması bekleniyor.

Celasun karakterinin Çukur dizisinden ayrılma şekline ise izleyicilerden büyük itiraz geldi. Aracının içinde boğularak öldürülen ve sonra da bilinmeyen bir yere gömülen Celasun için dizi hayranları sosyal medyada birçok mesaj paylaştı. Twitter’da #celasun etiketi gündem oldu ve 65 binden fazla mesaj yayınlandı. “Bu ne biçim veda” sözü ortak bir görüş olarak ortaya çıktı ve senaristlere de ciddi tepki vardı.

Çukur dizisinin başrolü Kubilay Aka'nın ani ayrılığı tepki çekti, ayrılık nedeni belli oldu 7

Bir dizi hayranı şu notuyla dikkat çekti: “Bir kez bile yüzü gülmeyen, hep Çukur’un iyiliği için kendini feda eden Celasun kardeşimize bu şekilde veda hiç yakışmadı senarist. Seni unutmayacağız Celasun.”

Celasun karakterinin 2 sezondur sürdürdüğü performansı beğenmediğini söyleyen bir başka dizi hayranı da şu sözlerle isyan etti: “Celasun çok acı çekti. Babası, 2 küçük kardeşi, karısı öldürüldü. En azından mutlu bir sonu hak ediyordu.”