Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Kıbrıs yürek yakarak başladı, şimdi daha da çok konuşulacak!

Bir Zamanlar Kıbrıs yürek yakarak başladı, şimdi daha da çok konuşulacak!

tarafından ker_def

Geçtiğimiz hafta TRT 1 ekranlarında yayın hayatına başlayan, başrollerini Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun paylaştığı “Bir Zamanlar Kıbrıs” yayınlanan ilk bölümüyle gündeme oturdu. Dizinin ilk bölümü çok iyi reytingler alarak yolculuğuna başladı. Sadece milyonlar ekran başına toplanmadı, sosyal medyada da yüzbinlerce mesaj paylaşıldı. Dizi yürek yakan görüntüleriyle de gündemde uzun süre kaldı… Şimdi yeni bölüm geliyor ve izleyicileri yine derinden etkileyecek olaylar zinciri sürüyor…

Bir Zamanalar Kıbrıs dizisinin büyük merakla beklenen ikinci bölümü 8 Nisan Perşembe günü saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Makaryos Lefkoşa’nın düşürülmesi için emir verecek. “Bir Zamanlar Kıbrıs”ın ikinci bölümünde neler olacak? İşte dizinin 2. bölümünde yaşanacaklarla ilgili detaylar ve yayınlanan fragmanlar:

Köylerinden kasabalarından edilmiş 20 bin Kıbrıs Türkü gibi Kemal ve ailesi de göç yolunda zulüm altında eksilerek yoluna devam etmektedir. Kemal bir yandan kafileye sahip çıkmalı diğer yandan kaçırılan karısı ve kızına bir an önce ulaşmalıdır.

Bir Zamanlar Kıbrıs yürek yakarak başladı, şimdi daha da çok konuşulacak! 8

Sampson’un özellikle İnci’yi neden kaçırdığı ortaya çıkarken Makaryos son yumruğu vurma peşindedir. Lefkoşa düşürülecek, Türk liderler ele geçirilecektir.

Ankaralı adaya ayak basar basmaz hem Lefkoşa’yı hem de göçenleri rahatlatmak için hamlelerine başlar. Bereli kahraman Kıbrıslı Mücahitle kol kola girdiğinde Türkler ilk şoku atlatıp destansı vatan savunmalarını başlatır.

Bir Zamanlar Kıbrıs yürek yakarak başladı, şimdi daha da çok konuşulacak! 9

Yapımını TMC Film’in, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Hakan İnan’ın, senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başaran’ın kaleme aldığı “Bir Zamanlar Kıbrıs” ikinci bölümüyle, 8 Nisan Perşembe saat 20.00’de TRT 1’de ekranlara gelecek.