Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Çukur dizisinin Nehir’i Hazal Subaşı, Kubilay Aka’ya rağmen koronadan korkmuyor!

Çukur dizisinin Nehir’i Hazal Subaşı, Kubilay Aka’ya rağmen koronadan korkmuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Çukur dizisi, 4. sezonuyla da yine büyük ilgi görmeye devam ediyor. Hazal Subaşı’nın Nehir karakterine hayat verdiği dizinin çekimleri de yoğun tempoda devam ediyor.

İyi bir tatil dönemi geçiren ve şimdilerde sette yoğun tempoda çalışan ünlü oyuncu, sokakta kameralara yakalandı. Oyuncuya sette koronavirüs korkusu yaşanıp yaşanmadığı soruldu.

Bu sorunun nedeni de Aşk 102 dizisinde de rol alan Kubilay Aka’da geçtiğimiz hafta covid-19 testinin pozitif çıkmasıydı. Çukur dizisinde de rol alan Kubilay Aka, 14 günlük karantinanın ardından yaptırdığı testin negatif çıkması ile hayatına kaldığı yerden devam etmişti.

Hazal Subaşı, Çukur dizisinin setinde her şeyin normal olduğunu söyledi. Oyuncu, “Önlemli bir şekilde ilerliyoruz. Bir problem yok. Her şey gayet güzel. Set devam ediyor” dedi.

Muhabirlerin Kubilay Aka’nın yaşadıklarını hatırlatması üzerine de ünlü oyuncu, şunları söyledi: “Herkese test yapıldı. Bütün önlemler alınıyor. Negatif çıktı herkes, yani bir sorun yok. Bizim seti etkileyen bir durum yok.”

Sevgilisi Rıza Kocaoğlu ile aynı dizi setinde yer alan Hazal Subaşı, birbirlerine yardımcı olduklarını ifade etti. Hem kendisinin hem de sevgilisinin kendi karakterine odaklandığının altını da çizen oyuncu, “Zaten çok fazla sahnemiz yok, birlikte. O yüzden aynı günler sete gitmiyoruz genelde, çok da denk gelmiyoruz sette” diye konuştu.

Evlilik düşüncelerinin de olmadığını belirten oyuncunun röportajını videodan izleyebilirsiniz: