Ana sayfa Sosyal Medya Salih Bademci ve Hande Doğandemir’e Kırmızı Oda teşekkürü!

Salih Bademci ve Hande Doğandemir’e Kırmızı Oda teşekkürü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında yeni sezonun en etkili dizilerinden birisi olan Kırmızı Oda, elde ettiği müthiş reytingleriyle, ekranda farklı yapım görmek isteyen izleyicilerin de tercihi oldu. Dizinin etkili hayat hikayelerini anlatması ve bu hikayelerin de gerçek hayattan alıntılanmış olması son derece önemli…

Birçok izleyici dizideki bazı karakterlerde kendilerini buldu. Yaşadıklarını ekranda gördü ve Binnur Kaya’nın canlandırdığı doktor hanımın öğütleriyle de farklı bir düşünce yapısının kapılarını araladı. Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan isimler de büyük iş yaptı.

Evrim Alasya, Meliha karakterindeki performansı ile alkış alırken, karakterin yaşadıkları ise yürekleri burktu. Melisa Sözen’in Alya karakterinde sergilediği harika performans da izleyicileri etkileyen bir başka detaydı. Bu iki karakter dizide yer almaya devam ediyor.

Ancak Mehmet karakterine hayat veren Salih Bademci ve Nesrin olarak izlediğimiz Hande Doğandemir, 4. bölüm ile birlikte yapıma veda etti. Her iki oyuncu da çok başarılı bir performans ortaya koydu.

Salih Bademci ve Hande Doğandemir'e Kırmızı Oda teşekkürü! 8

Salih Bademci, Mehmet karakterini oynamadı adeta onu yaşadı ve ekranda da izleyiciye duyguyu geçirdi…

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden esinlenerek Banu Kiremitçi Bozkurt’un senaryosunu kaleme aldığı Kırmızı Oda, 4. bölümüyle yine akıllarda kalıcı sahnelere imza attı.

Bölümün sonunda ise Salih Bademci ve Hande Doğandemir’in karakterlerinin hikayesi sona erdi. Her iki oyuncuya da performansları dolayısı ile teşekkür eden sosyal medya kullanıcıları, olumlu yorumlarda bulundu.

Veda mesajı paylaşan Hande Doğandemir “Canım Salih iyi ki” notunu yayınladı. Salih Bademci ise “Oynamaktan büyük mutluluk duyduğum Kırmızı Oda ile bu akşam son kez” diye yazdı:

Salih Bademci ve Hande Doğandemir'e Kırmızı Oda teşekkürü! 9