Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Neslihan Atagül’ün adını kullanarak reklam çabası, duvara tosladı!

Neslihan Atagül’ün adını kullanarak reklam çabası, duvara tosladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – “Demir Kadın Neslican” isimli film çekimleri için hazırlık yapılıyor. 2019 yılının Eylül ayında 4. kez kanser mücadelesi verdiği sırada yaşamını yitiren Neslican Tay’ın hayatının anlatılacağı film ile ilgili Neslihan Atagül’e teklif yapıldığı ortaya çıkmıştı.

Ancak ünlü oyuncu bu teklifi çeşitli nedenlerle kabul etmedi. Bu nedenleri de detaylı şekilde yapımcıya bildirdi. Atagül’ün projeyi reddetmesine ve bunu yapımcıya bildirmesine rağmen, isminin ortaya atılması bir PR çabası olarak yorumlandı. Kadir Doğulu da bu duruma tepki göstererek yapımcıları suçladı.

Kadir Doğulu, şu açıklaması ile gerçek durumu anlattı: “Neslihan bu konuyla ilgili açıklama yapacak. Projeyi kabul etmemesini gerekçeleriyle yapımcısına bildirdi. Ama yapımcısı kabul etmediği halde PR malzemesi olarak kullandı. Bunun altında biz iyi niyet aramıyoruz. Neslican’ın acısı çok taze… Bu kadar acı tazeyken bu işler bu kadar aceleye getirilmez. Daha vakti var. Hayatının en iyi şekilde anlatılacağı senaryolara ihtiyaç var. Neslihan gerekli açıklamayı yapacaktır. Biz zaten teklif ilk geldiğinde çok hassas davranıp neden kabul etmeyeceğimizi anlattık. Yapımcının bu kadar agresif bir PR yapmasını da anlamıyoruz. Çok üzgünüz.”

Neslihan Atagül’ün ismi kullanılarak yapılan bu PR çabasına en sert tepkilerden birisi Milliyet Cadde yazarlarından Ali Eyüboğlu’ndan geldi.

Eyüboğlu, şu sözleriyle dikkat çekti: “Yapımcılar Ali Burak Ceylan, Serkan Günay ve Kerim Altıntaş, bu saatten sonra kimi oynatırsa oynatsın, nasıl bir film çekerse çeksin asla izlemem.

Niye mi?

Birinci sebep, Kadir Doğulu’nun vurguladığı gibi Neslican’ın acısı daha taze, ne bu acele…
İkincisi de, Neslihan Atagül “Hayır” dediği halde, yani yalan olduğunu bile bile ‘Demir Kadın Neslican’ı oynayacak diye medyaya haber servis edilmesi.”

Neslihan Atagül'ün adını kullanarak reklam çabası, duvara tosladı! 7