Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur dizisinin son bölümlerine konuk olan Sarp Akkaya yeni dizi anlaşması yaptı!

Çukur dizisinin son bölümlerine konuk olan Sarp Akkaya yeni dizi anlaşması yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon olduğu gibi yeni sezonda da Fox TV ekranlarında birbirinden farklı diziler bulacaksınız… Fox TV, yeni politikası gereceği çok sayıda diziyi sezon için hazırlıyor ve performansı düşen dizilere de acımadan bir bir kaldırıyor.

Geride bıraktığımız sezon bu yüzden dizi hayranları hem yeni yapımlarla karşılaşmış hem de performansı düştüğü için dizilerinin erken final yapmasının şanssızlığını yaşamıştı. Fox TV’nin yeni dizilerinden birisi de Ayrılık olarak ortaya çıktı.

MF Yapım tarafından hazırlıkları devam eden dizinin kadrosuna yeni isimler gelmeye devam ediyor. Gökçe Bahadır, Sumru Yavrucuk ve Yiğit Kirazcı isimleri zaten biliniyordu.

Sonrasında bu isimlere Tülin Ece Yazkan da eklendi. Sefirin Kızı dizisinde Menekşe olarak ünlenen Yazkan, bu sefer Ayrılık dizisinde izleyici karşısına çıkacak.

Çukur dizisinin son bölümlerine Şahram karakteri ile katılan Sarp Akkaya da yeni dizi anlaşmasını MF Yapım ile yaptı… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ayrılık dizisinin kadrosun katılan oyuncu, böylelikle 2021-2022 sezonunda da televizyon dizisinde yer almayı tercih etmiş oldu.

The Split isimli diziden uyarlanan Ayrılık’ta yönetmenliği Yusuf Pirhasan yapıyor… Seda Çalışır ve Toprak Karaoğlu’nun senaryosunu yazdığı yeni Fox TV dizisi heyecanla ve merakla bekleniyor.