Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur ve Aşk 101’de sinirleri zorlayan o isim, bu kez Kaderimin Oyunu dizisinde!

Çukur ve Aşk 101’de sinirleri zorlayan o isim, bu kez Kaderimin Oyunu dizisinde!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başrollerinde Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın yer aldığı Star TV’nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu, dün ilk bölümüyle ekrana geldi. Kanalın yeni iddialı projelerinden birisi olan Kaderimin Oyunu’nda Öykü Karayel de uzun bir aranın ardından yeniden ekrana dönmüş oldu.

Star TV’nin bu yeni dizisinin tanıtımları uzun süredir dönüyordu. Dizinin başrollerindeki isimlerin uyumu da merak konusuydu. İlk bölümüyle dikkatleri çeken dizinin, Cuma akşamları yayınlanan diğer diziler karşısındaki duruşunu ilerleyen bölümlerde daha net göreceğiz.

Kaderimin Oyunu dizisinde rol alan bir isim var ki son yıllarda farklı dizilerde ve iddialı rollerde kendisini görmekteyiz. Kim mi? Müfit Kayacan! BluTV için çekilen Bartu Ben isimli projede Bartu’nun Dayısı rolüyle oyuncuyu izleyenler, performansına hayran kalmıştı.

Kayacan, tiyatro kökenli bir oyuncu. 1959 doğumlu olan Müfit Kayacan, 1983 yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nın (AŞT) kurucuları arasında yer alıyor. Tam 25 yıl bu tiyatronun genel sanat yönetmenliğini üstlenmiş ve ayrıca 32 farklı oyunda rol alarak 25 oyunun da yönetmenliğini yapmış bir isim.

Ancak kendisini sinema ve dizilerde çok daha sonra görebildi izleyici. İlk olarak 2003 yılında Şıh Senem isimli dizide rol aldıktan sonra 2005’te Kezban Yenge dizisi ve sonrasında Maçolar, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Şubat, Aşk Yeniden, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Tutsak, Cesur ve Güzel, Aşk Ağlatır, Yüzleşme ve Zemheri gibi pek çok dizide de rol aldı.

Çukur ve Aşk 101'de sinirleri zorlayan o isim, bu kez Kaderimin Oyunu dizisinde! 7

Oyuncunun en çok dikkat çeken rollerinden birisi de Netflix’in Aşk 101 dizisindeki okul müdürü Necdet rolü oldu. Diziyi izleyenler ne kadar belalı, kurnaz, iki yüzlü bir adam olduğunu biliyor Necdet’in. Herkesin yaka silktiği, öğrencilerin öfkeyle baktığı bir müdür.

Adeta belalı bir adam olan Necdet’i o kadar iyi oynuyor ki izleyicinin aklına bu rolle kazındı. Aynı zamanda Çukur dizisinde de rol alan Müfit Kayacan, bu dizideki Cumali Koçovalı karakterini de başarı ile canlandırdı. Öyle ki diziye bambaşka bir süreç kazandıran bu karakterle birlikte uzun yıllar hafızalarda kalacak.

Müfit Kayacan, bu kez Kaderimin Oyunu dizisiyle ekranda. Usta oyuncu, yine ekranda dikkat çeken bir rolle izleyici karşısında. Bu kez Harun karakterini oynuyor. Son olarak Aşk 101 ve Çukur’da çok konuşturan Müfit Kayacan, bakalım Kaderimin Oyunu dizisine nasıl bir yön verecek? Başarılı oyuncunun bu yeni diziye de damgasını vuracağı şimdiden aşikar…

Kaderimin Oyunu konusu:

Genç yaşında iki çocuğuyla mücadele veren, tüm yoksunluğuna rağmen kendini çocuklarının mutluluğuna adayan, onlara hem anne hem de baba olan Asiye’nin hayatı, gözünden sakındığı kızı Nergis’in başına gelen felaketle tepetaklak olur. Bunun üzerine kızını korumak uğruna, çocuklarıyla beraber dönüşü olmayan bir yolculuğa sürüklenen Asiye’nin yolu, kendilerine yardım eden hiç tanımadığı bir yabancı olan Mahir ile kesişir. İnsani duygularla onlara yardımcı olan ve arabasına alan Mahir, verdiği bu kararla hem kendisinin hem de Asiye ve çocuklarının kaderini değiştireceğinden henüz habersizdir. Mahir sayesinde Demirhan Konağına sığınan Asiye için bu bir kurtuluş değil, yepyeni bir savaşın başlangıcıdır.