Ana sayfa Dizi Haberleri Elimi Bırakma ve Aşk 101 dizileri ile popüler olan İpek Filiz Yazıcı’nın kız kardeşi de oyuncu adayı!

Elimi Bırakma ve Aşk 101 dizileri ile popüler olan İpek Filiz Yazıcı’nın kız kardeşi de oyuncu adayı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, 25 Aralık’ta yapılacak olan düğünü için son hazırlıkları gerçekleştiriyor. 22 Ekim’de İtalya’nın başkenti Roma’da müzisyen Ufuk Beydemir ile nikah kıyan oynucu, ailesi ve arkadaşlarının katılacağı düğün ile birlikte bir kez daha heyecan yaşayacak. 2001 doğumlu olan ve henüz 21 yaşındaki oyuncu, Babam ve Ailesi isimli diziyle birlikte setlere adım attı.

2016 yılından bu yana birbiri ardına önemli projelerde deneyim kazanan İpek Filiz Yazıcı, Elimi Bırakma isimli TRT1 dizisindeki Ceyda karakteri ile bir anda popülerlik elde etmişti. Ardından Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisindeki Işık karakteri ile adeta kariyer patlaması yapan oyuncu, en son İçimizdeki Ateş isimli diziyle yaz döneminde atv ekranındaydı.

Elimi Bırakma ve Aşk 101 dizileri ile popüler olan İpek Filiz Yazıcı'nın kız kardeşi de oyuncu adayı! 8

Son iki dizisinin de beşer bölüm ekranda kalması nedeniyle 2022 yılının şanssız kapatacak olan oyuncu, genç yaşına rağmen sevgilisi müzisyen Ufuk Beydemir ile de evlenerek tüm hayranlarını şaşırtmıştı.

Kız kardeşi ile birlikte alışveriş yaparken görüntülenen Yazıcı, “Düğün hazırlıkları, geziyoruz, son düzlükteyiz. Pazar günü ayın 25’inde olacak” diye konuştu. Düğün telaşının bitmediğini anlatan oyuncu, son dakika aksaklıklarını çözmeye çalıştığını ifade etti.

Elimi Bırakma ve Aşk 101 dizileri ile popüler olan İpek Filiz Yazıcı'nın kız kardeşi de oyuncu adayı! 9

İpek Filiz Yazıcı, evlenecek olmasına rağmen setlerde yer almaya ve kariyerine odaklanmaya devam edeceğini de duyurdu. Oyuncu, “Bekliyorum, güzel senaryo, güzel iş, güzel bir şey bekliyorum. İçime sinecek, onu kovalıyorum” dedi.

Kız kardeşinin henüz okuduğunu ve bazı oyunculuk deneyimleri de yaşadığını belirten İpek Filiz Yazıcı, kız kardeşinin de ileride oyunculuk ile ilerleyebileceğini ifade etti.