Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Dizilerden uzak kalan Alina Boz için hiçbir şeyin acelesi yok!

Dizilerden uzak kalan Alina Boz için hiçbir şeyin acelesi yok!

tarafından ker_def

Umut Evirgen ile önceki hafta evlenen Alina Boz, yepyeni bir hayata geçiş yapmış oldu. Şimdiye kadar yer aldığı dizi projeleri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Alina Boz, 2 Aralık’ta geniş bir davetli grubunun önünde Umut Evirgen ile evlendi.

Salgın hastalığa yakalanması nedeniyle düğünün ardından balayına çıkmak yerine dinlenmeyi tercih eden ünlü oyuncu, balayının acelesi olmadığını söyledi.

Basında yer alan haberlere göre Alina Boz, “Çok fena bir salgın var ya. Biz de düğünden sonra biraz rahatsızlandık ve yatıp dinlendik açıkçası. Kendimize geldik biraz. Acelesi yok balayının ya hep gidilir. Her zaman geziyoruz zaten, özel bir planımız da yok aslında. Karlı bir yere de gidebiliriz belki kış aylarındayız diye. Görmediğimiz bir yere gitmek istiyoruz, henüz karar veremedik ama” şeklinde konuştu.

2024 yılında insanların sevgiyle birbirlerini kucaklamasını dileyen oyuncu, 2023 yılının kendisi açısından ilginç geçtiğine değindi.

Oyuncu, “2023 ilginç bir yıldı. Kötü şeyler de yaşanabiliyor dünyada ve ülkemizde. Yeni yıl sevgiyle birbirimizi kucakladığımız bir yıl olsun” dedi.

1998 yılında Moskova’da dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2016 yılından bu yana Türk dizi ve sinema sektörüne önemli projelerle hizmet etti. Elimi Bırakma isimli dizi ile popüler bir oyuncu olan Alina Boz, Maraşlı ve Aşk 101 dizileriyle de hayranlarını mest etti.

Ünlü oyuncu, geçen sezon reytinglere yenilen Bir Peri Masalı dizisinde rol aldıktan sonra dizilere bir süredir ara vermiş durumda.

Oyuncu en son Yılbaşı Gecesi isimli film projesinde rol almıştı. Alina Boz’un yeniden setlere ne zaman döneceği henüz belli değil.