Ana sayfa Sosyal Medya Sarp Apak’ın sözleri Kaderimin Oyunu dizisine de bir eleştiri olarak algılanabilir!

Sarp Apak’ın sözleri Kaderimin Oyunu dizisine de bir eleştiri olarak algılanabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Sarp Apak, televizyon dünyasının yakından tanıdığı ve komedi rolleri ile de akıllardan çıkmayan isimler arasında bulunuyor. 2005 yılından bu yana sektörde yer alan, sinema filmlerinin yanı sıra dizilerde de sıklıkla gördüğümüz Sarp Apak, özellikle de 2006 ile 2009 yılları arasında Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Tanrıverdi karakteri ile hafızalarda yer edindi.

Kavak Yelleri gibi etkileyici bir gençlik dizisinde de Güven karakteri ile büyük popülerlik kazanan oyuncu, Yalan Dünya dizisinde de yine komedi rolünde Emir karakterini canlandırmıştı. Sarp Apak’ın yine bir komedi yapımı olan Jet Sosyete’de Ozan rolü de birçok izleyici tarafından hatırlanacaktır.

Üst üste komedi rollerinin ardından Kaderimin Oyunu dizisiyle 2 yıla yakın bir aradan sonra yeniden televizyon dizilerine dönüş yapan Sarp Apak, tüm hayranlarını da şaşırtmıştı. Akın Akınözü ile Öykü Karayel’in başrolünde yer aldığı dizide, bir diğer başrol olarak Sarp Apak’ı dram hikayesinde izledik.

Hayranlarının komedinin yanı sıra dram rollerinde de çok iyi olabileceğini gördüğün Sarp Apak, şu sıralarda sinema ile daha çok ilgileniyor. Ölümlü Dünya isimli filmin ikincisi için sete çıkmaya hazırlanan oyuncu, televizyon dizileri için açıklama yaptı.

Sarp Apak’ın sözlerinde bir eleştiri vardı ve akıllara da son yer aldığı Kaderimin Oyunu dizisinin çok eleştirilen senaryosu geldi.

Sarp Apak'ın sözleri Kaderimin Oyunu dizisine de bir eleştiri olarak algılanabilir! 7

Sarp Apak diyor ki, “Televizyon her zaman özelimiz. Televizyon bağımlısı olmuşuz. Açıkça söyleyeyim daha iyi şartlarla, daha iyi senaryolarla falan girmek isterim. O yüzden de talep gördüğüm süreci bu şekilde bir yol izlemeyi düşünüyorum. Ama bence hepimiz televizyona bağımlıyız, muhtacız yani.”

Sarp Apak, televizyon dizilerine oyuncuların muhtaçlığını ortaya koyan bu sözlerinde daha iyi şartlar diyerek çekim sürecinin yoğunluğuna atıf yaptı. Oyuncu ayrıca daha iyi senaryolar olmasını da isteyerek aslında ekrana yansıyan projelere de dolaylı bir yoldan gönderme yapmış oldu.

Bu sözlerden sonra akıllara ise oyuncunun önemli bir risk alarak dram hikayesiyle ekrana geldiği ama bekleneni tam olarak veremeyen Kaderimin Oyunu isimli dram dizisi geldi. Tabii ki Sarp Apak böyle bir yönlendirme yapmadı ve bir isim vermedi ama senaryolar konusunda televizyon dizilerinin ne kadar sorunlu olduğunu ortaya koymuş oldu. Akıllara da Kaderimin Oyunu dizisinde de yaşanan benzer sıkıntılar geldi.