Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da Akın olarak ünlenen Burak Dakak bir dizisi yayında, diğeri yolda!

Çukur’da Akın olarak ünlenen Burak Dakak bir dizisi yayında, diğeri yolda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Dakak, genç oyunculardan birisi ve son dönemde fazlasıyla öne çıkan projelerde yer alıyor. 1998 yılında Ankara’da dünyaya gelen oyuncu, birbiri ardına yer aldığı setlerde farklı karakterler ile iyi bir deneyim fırsatı elde etti.

2009 yılındaki Ezel dizisinde Mert karakterinin gençliğini canlandırarak dikkat çeken Burak Dakak, ardından da Benim Adım Gültepe ve Muhteşem Yüzyıl Kösem dizilerinde yer aldı.

Umuda Kelepçe Vurulmaz, Diriliş Ertuğrulu ve Gülperi isimli dizilerle tecrübeler elde eden oyuncu, genç yaşında çok başarılı performanslar ortaya koyunca, büyük dikkat çekti. 2019 ile 2021 yılları arasında Çukur dizisinde Akın Koçovalı karakteri ile popüler birisi haline gelen Burak Dakak, tiyatroya da adımını atarak Aydınlıkevler isimli oyunda yer aldı.

Bu sezon oyuncuyu iki farklı dizide izleme fırsatınız bulunuyor. Pazar akşamları Show TV’de yayınlanan Güzel Günler isimli dizide Mihran karakteri ile hikayenin önemli karakterlerinden birisini canlandıran oyuncu, ayrıca Behzat Ç dizisinin yeni sezonunda da sürpriz yapacak.

Çukur'da Akın olarak ünlenen Burak Dakak bir dizisi yayında, diğeri yolda! 7

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç Hikayesi isimli yeni sezon 6 Aralık Salı günü Blu TV’de başlıyor. Dizinin yeni bölümlerine az bir zaman kaldı ve heyecan da giderek artıyor.

Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç gibi oyuncular, dizinin eski kadrosunda yer alan ve yeni sezonda da izleyici ile buluşacak isimler… Bir de diziye yeni katılan ve farklı karakterler ile öne çıkacak isimler var.

Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar ve Gökçe Eyüboğlu gibi bu yeni oyunculardan birisi de Burak Dakak oldu.

Genç oyuncunu hem Behzat Ç dizisindeki karakterinin detayları hem de oyunculuk performansını hayranları çok merak ediyor.

Burak Dakak adına 2022 yılı çok verimli geçti. Hem dizi hem tiyatro derken, bir de Hayat isimli sinema filminin kadrosunda yer alması ile genç oyuncu önemli adımları üst üste attı.