Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’ndan sonra Merve Dizdar yeni projede çok şey öğrendi!

Masumlar Apartmanı’ndan sonra Merve Dizdar yeni projede çok şey öğrendi!

tarafından ker_def

Merve Dizdar, Masumlar Apartmanı dizisinde iki sezon süren çok başarılı çıkışının ardından yapımcıların en çok teklif yaptığı isimlerden birisi haline geldi. Erşan Kuneri isimli Netflix dizisinde de yer alan Merve Dizdar, en son Tamirhane isimli film projesiyle de hayranlarını etkilemeye geliyor.

Alice Müzikali’nde de rol alan ve son yıllarda farklı kategorilerde önemli işlere imzasını atan Merve Dizdar, her rol aldığı projede büyük öğrenme fırsatları da elde ediyor. Oyuncu, Tamirhane isimli film projesinde; Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Engin Hepileri, Erkan Kolçak Köstendil ve Erkan Can gibi önemli işlere imza atmış oyuncularla bir aradaydı.

11 Kasım 2022 tarihinde vizyona giren sinema filmi oyuncuya önemli bir deneyim oldu. Merve Dizdar, “Bu kadroyu tek tek isim vererek bile sayamıyorsunuz. Yani çok etkileyici bir kadro. Ben, içinden bulunmaktan dolayı gerçekten gurur duyuyorum. Çok fazla şey öğrendim” diye konuştu.

Filmde izleyicilerin çok eğleneceğini düşünen oyuncu, güzel sürprizler olduğunu ifade etti. Oyuncuya göre seyirciler bu filmi çok sevecek.

Oyuncu kadrosuyla ve hikayesiyle dikkat çeken, Tamirhane filminin çekimleri bir hayli eğlenceli geçti.

Yapımcılığını Sky Films, Dentsu Türkiye, Kumbara film, ASC Films ve idpro’nun üstlendiği filmin yönetmen koltuğunda ise Erkan Kolçak Köstendil oturuyor. Filmin senaryosunu ise aynı zamanda filmde rol alan Bülent Şakrak yazdı.