Ana sayfa Dizi Haberleri Çukur’da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç’ı fena gömdü!

Çukur’da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç’ı fena gömdü!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de dün akşam yeni bölümü ekrana gelen Çukur dizisinde ilginç gelişmeler yaşandı. Yamaç’ın yine ipleri eline aldığı bölümde bazı ayrılıklar yaşandı ama bir gidiş vardı ki izleyenleri ikiye böldü adeta! Yamaç’tan hamile olan Nehir, Medet’i oyuna getirip evden kaçtı. Yamaç’a bıraktığı mektupta oğlu için gitmek zorunda kaldığını yazdı.

Bu arada Efsun’dan vazgeçemeyen Yamaç ise Nehir’in gitmesiyle hem şaşırdı hem de şaşırttı! Yamaç’ın Nehir’in peşine düşmemesini, çocuğunun ve Nehir’in hayatını kurtarmak, onu beladan uzak tutmak için olduğu görüşünde izleyici.

Ancak Efsun’un hamile olmasıyla birlikte Çukur’u izleyenler ikiye bölünmüştü. Efsun’u Yamaç’a yakıştırmayan, Nehir’i zor bir duruma sokan Yamaç için şimdi sosyal medyada izleyenleri iki farklı yoruma yönelten bir durum oluştu.

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 17

Nehir gibi bir kadının Yamaç için daha doğru bir seçim olacağı görüşünde olanlar, Efsun’u yakıştıramadıklarını söylerken Yamaç’a kızıyorlar. Nehir’in gitmesine üzülen izleyici, Efsun’un varlığından hiç hoşnut değil.

Aynı anda iki kadınla birlikte olan ve ikisini de hamile bırakan Yamaç’ı fena halde gömen yorumlar da yok değil! “Leşsin, iğrençsin, sana Efsun yakışır, Nehir’i haketmiyordun zaten” şeklinde pek çok yorum yapılmakta.

Bazı izleyiciler ise Nehir’in gidişi için “Çok iyi oldu, sonunda, kurtulduk, gidişin olsun da dönüşün olmasın, güle güle” sözleriyle sevindiklerini de ifade eden yorumlar yapmaktalar.

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 18

Hazal Subaşı’nın hayat verdiği Nehir, karnında Yamaç’ın oğluyla gitti ama bu gidişin bir şekilde dönüşü olacağı görüşü hakim. Yamaç’ın vakti geldiğinde çocuğunu ve Nehir’i bulacağı ihtimali bir köşede duruyor şimdilik.

Bu arada dizide Nehir’in vedası sosyal medyada da büyük gündem oluşturdu. Nehir, 6 saat 10 dakika boyunca gündemde kaldı. İzleyenleri ikiye bölen bu olayla ilgili gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. İzleyicinin ne kadar ayrı kutuplarda Nehir ile ilgili görüşleri olduğu da görülmekte. Bir kısım çok üzülürken, bir diğer kısım ise çok sevinmiş!

İşte Nehir’in gidişi, Yamaç’a yazdığı mektup ve gelen yorumlardan bazıları…

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 19

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 20

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 21

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 22

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 23

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 24

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 25

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 26

Çukur'da bir garip ayrılık! Kimi çok sevindi, kimi Yamaç'ı fena gömdü! 27