Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Efsane dizi Adını Feriha Koydum yeniden ekrana dönüyor!

Efsane dizi Adını Feriha Koydum yeniden ekrana dönüyor!

tarafından ker_def

Özlenen dizi Adını Feriha Koydum, unutulmaz hikayesiyle Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün Show TV’de izleyicilerle yeniden buluşacak. Efsane dizinin hayranları pazartesi gününden itibaren ekran başına geçebilir.

Bir döneme damgasını vuran dizinin başrolünde Hazal Kaya ile Çağatay Ulusoy yer almıştı. Dizinin hayranları her ne kadar ikiliyi birbirlerine çok yakıştırsa da sette durumlar farklıydı. Yıllar sonra ikilinin sette pek de iyi anlaşamadıklarına yönelik bilgiler de ortaya çıkmıştı. Ayrıca dizide Vahide Perçin de güçlü performansıyla akıllarda kalıcı oldu.

Genç bir kızın engellerle örülü, aşk dolu mücadelesinin ekrana geldiği, oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Çağatay Ulusoy ve Vahide Perçin’in yer aldığı unutulmaz dizi Adını Feriha Koydum, güçlü hikayesiyle yeniden Show TV’de izleyiciyle buluşuyor.

13 Ocak 2011 tarihinde başlayan dizi toplam 67 bölüm sürdü. 2 sezon yayınlanan dizinin finali ise 29 Haziran 2012 tarihinde yayınlanmıştı.

“Adını Feriha Koydum” Pazartesi’den itibaren hafta içi her gün saat 12.45’te Show TV’de. İşte dizinin yeniden ekrana döneceği ile ilgili yayınlanan fragman: